Архів новин за 03 Вересня 2019

22:09
Майже рік на Волині успішно втілюють проект Шкільний офіцер поліції: патрульні готові до більш плідної співпраці з навчальними закладами.
20:09
Штат "Волиньгазу" укомплектований на 88 %. Вакантним залишається 12 % штатного розкладу «Волиньгазу». За 7 місяців 2019 року з компанії звільнилось 122 працівники, із яких більшість – це слюсарі зварники, тобто працівники робітничих професій.
20:09
З нагоди Дня міста Луцька на території рекреаційної зони CITY PARK закладуть Капсулу часу з листами дітей на тему «Яким ми бачимо Луцьк через 16 років».
19:09
У Луцьку та на Ковельщині відбудеться Міжнародний літературно-мистецький фестиваль «Лісова пісня», започаткований 2001 року.
18:09
​​​​​​​У Луцькому національному технічному університеті із фотозоною, польовою кухнею та квітковою аркою відбулася посвята першокурсників у студенти
18:09
В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фротнера», який відбудеться 4-6 жовтня в Луцьку, до обласного центру Волині приїде письменник Юрій Іздрик. Він презентує свою нову поетичну збірку «Меланхолії».
17:09
До Дня міста  лучани і гості Луцька матимуть унікальну нагоду переглянути виставу «Едігна. Донька Анни Київської і Генріха І» – це історично-міфологічний мультимедійний перформанс за участю українських театральних зірок
17:09
Низка пацієнтів звертається до медиків Луцької міської клінічної лікарні за порадами щодо методів лікування через повідомлення на Facebook-сторінку. Лікарі натомість просять звертатися безпосередньо до медзакладу.
17:09
Онлайн цілодобово до 5 вересня можна подати показання лічильника газу.
17:09
У Луцьку екс-голова ВМГО «ФРІ», координаторка програми «Активні Громадяни» Британської Ради в Україні Олександра Білязе розповість, як не боятися публічних виступів та оволодіти ораторським мистецтвом.
16:09
З нагоди Дня підприємця в Луцькому міському центрі зайнятості безробітних навчали писати проекти. Тренінг щодо написання соціальних проектів, проектів для бізнесу провела тренер-практик з розробки проектів Юлія Євпак. 
16:09
У Хмельницький вже доставили перші тролейбуси «Богдан», які Луцький завод виготовляє згідно договору, укладеному в травні 2019 року між ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» та Хмельницьким КП «Електротранс».
16:09
Лучан закликають долучитися до вдосконалення правил благоустрою міста – пропозиції треба надсилати на електронну пошту луцьких муніципалів.
16:09
Академія пізнання та розвитку «Робологікум» у «Адреналін Сіті» у вересні запрошує на чимало цікавих та неординарних заходів.
16:09
Лучанин придбав в аптеці зіпсований тонометр, та після скарг до Держпродспоживслужби кошти за такий товар йому повернули.
15:09
Пришкільну територію Луцького навчально-виховного комплексу №26 до Дня знань виклали бруківкою.
15:09
Лучанка, візажистка Юлія Щесюк увійшла до збірної України, яка змагатиметься на чемпіонаті Оmchairworld у Парижі.
15:09
На машинобудівному факультеті Луцького національного технічного університету, за підтримки ТОВ «Центр швейного обладнання» та фірми«Assyst GmbH» відкрили комп’ютерну лабораторію, оснащену ліцензійним сучасним програмним забезпеченням для розробки  з  одягу.
14:09
У Луцьку викрили наркозбувача, який замовляв особливо великі партії психотропних речовин через Інтернет-крамницю, та в подальшому реалізовував психотропи на території області
14:09
У селі Голишів Луцького району 8 вересня відбудеться відкриття оновленого спортивно-ігрового майданчика.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024