У Луцьку хочуть змінити правила благоустрою

03 Вересня 2019, 16:31
1664

Лучан закликають долучитися до вдосконалення правил благоустрою міста – пропозиції треба надсилати на електронну пошту луцьких муніципалів.

Про це повідомляють на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцькради у соцмережі Facebook.

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, впорядкування, належного утримання елементів благоустрою, санітарного очищення, освітлення, утримання території житлової та громадської забудови, озеленення та чистота міста – є основним пріоритетом влади міста.

Як відомо, на сьогодні, в місті діють правила благоустрою, затверджені рішенням Луцької міської ради ще у 2009 році. Департамент муніципальної варти здійснює контрольно-наглядову функцію за дотриманням порядку в місті. За час існування департаменту з’явилася низка напрацювань, які прагнуть втілити в життя шляхом зміни чинних правил благоустрою міста Луцька.

Департамент муніципальної варти розпочав проведення регуляторної процедури нових правил благоустрою.

Тож містян закоикають долучитися ідеями та пропозиціями щодо вдосконалення вказаних правил з метою зробити Луцьк кращим. 

Інформацію з пропозиціями необхідно надсилати на електронну адресу департаменту ([email protected]) до 17 вересня 2019 року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром