Архів новин за 25 Вересня 2019

23:09
У Луцьку відбудеться практикум «MS EXCEL: все, що потрібно знати для успішної роботи».
22:09
Мала Академія сучасного мистецтва, яка працює на базі Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків розширила коло слухачів.
21:09
У Луцьку під час фестивалю «Мокрі носики 2.0», який відбудеться у Луцьку вже у цю неділю, шукатимуть власників для понад двох десятків собак та котів.
20:09
Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ», депутат Луцької міської ради Андрій Покровський закликав владу до постійного діалогу з підприємцями, які працюють на Центральному та Завокзальному ринках.
19:09
У селі Липини Луцького району капітально відремонтують вулицю Соломії Крушельницької. Очікувана вартість проекту – 3 мільйони 895 тисяч гривень
19:09
У Луцьку в рамках проекту «Доступний кіно/театр для пенсіонерів», який реалізовує Громадянський Рух «CВІДОМІ» разом із РЦ «Промінь» відбудеться показ документального фільму «Будинок «СЛОВО»
18:09
Учні Рованцівської школи долучилися до благодійної акції «Happy Гав для Сірка», яку ініціювали з нагоди Всесвітнього дня захисту тварин. Школярі зібрали кілька десятків кілограмів корму та круп для безпритульних тварин з КП «Ласка». 
18:09
На Волині є сім споживачів в області, які не підключені до жодного реєстру постачальника. Також є проблема встановлення дистанційного зв’язку між споживачами та газорозподільною компанією.
17:09
У Луцькій міській раді спільно із представниками ринків «Варшавський» та «Центральний» домовилися про створення спеціальної робочої групи, у якій обговорять питання реконструкції та розвитку базарів.
17:09
У рамках реалізації програми «Автентичний Луцьк», кошторис якої затвердиди раніше, наразі не здійснили жодних витрат із міського бюджету.   
17:09
Для другокласників луцької школи №2 організували екскурсію в управління патрульної поліції. Зустріч з патрульними поліцейськими охопила безліч питань, пріоритетне з яких – безпека.
16:09
У Луцьку впродовж двох місяців можуть перестати працювати 26 ліфтів – закінчується термін експлуатації пристроїв. Кошти на їх ремонт хоуть взяти із грошей, передбачених на фотан на Театральному майдані.
16:09
Призов громадян на строкову військову службу триватиме три місяці
16:09
У Луцьку у приміщенні колишньої котельні відкриють притулок для безхатьків, де їм допомагатимуть соціалізуватися.
15:09
Вночі у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі сталася масштабна пожежа, що охопила дах та частину верхнього поверху
15:09
У Луцьку на проспекті Відродження відведуть земельну ділянку та облаштують сквер із унікальними для міста насадженнями на площі 0,77 га.
15:09
В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера», який відбудеться 4-6 жовтня, до Луцька завітає знаковий письменник Тарас Прохасько
14:09
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні провів низку звільнень та призначень. Зокрема, звільнили із посади заступника голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондара.
14:09
У Луцьку в приміщенні «Атлет» (вул. Степана Бандери, 13) відбудеться Фестиваль спорту для мешканців Центрального мікрорайону.
14:09
У Луцьку із фасадів та вікон будинків, а також вітрин приберуть рекламу, яка псує зовнішній вигляд та естетичну привабливість. Також заборонять розміщення реклами у Старому місті
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024