На реконструкцію старовинних дверей у Луцьку наразі не дали грошей

25 Вересня 2019, 17:21
старовинні двері на вулиці Словацького 1697
старовинні двері на вулиці Словацького

У рамках реалізації програми «Автентичний Луцьк», кошторис якої затвердиди раніше, наразі не здійснили жодних витрат із міського бюджету.   

Про це стало відомо в середу, 25 вересня, на сесії Луцької міської ради, пише «Волинь 24».

У квітні депутати проголосували за реставрацію та збереження автентичних дверей та вікон в об’єктах культурної спадщини міста. Йдеться про ряд історично цінних автентичних об’єктів, які потребують невідкладних реставраційних робіт за адресами: вул. Словацького,1; вул. Крилова, 3; вул. Кривий Вал, 32; вул. Лесі Українки, 7; вул. Ковельська, 18.

Тож депутат Андрій Білан поцікавився в директора департаменту економічної політики Бориса Смаля про те, чи реалізовують програму «Автентичний Луцьк», в рамках якої мали зробити реконструкцію автентичних дверей та вікон. Смаль сказав, що програму поки не почали виконувати.

«Для цієї програми є два етапи: затвердження програми і кошторису і, власне, виділення коштів. Кошторис програми прийнятий, але жодних бюджетних виділень не було здійснено. Якщо й виділили, то жодних витрат по цій програмі здійснено не було», – сказав Борис Смаль.

Депутат Микола Федік наголосив, що якщо є виділені кошти, то потрібно робити реконструкцію автентичних дверей зараз, допоки немає морозів.

«Треба зробити зараз, бо потім погодні умови не дозволятимуть робити реконструкцію. Зараз є шанс почати ці роботи», – зазначив депутат.

Читайте також: Луцьку школу відремонтують за майже мільйон гривень

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром