Питаннями луцьких ринків займеться спеціальна робоча група

25 Вересня 2019, 17:45
1953

У Луцькій міській раді спільно із представниками ринків «Варшавський» та «Центральний» домовилися про створення спеціальної робочої групи, у якій обговорять питання реконструкції та розвитку базарів.

Про це на свой сторінці у Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

«Люди бояться втратити свої робочі місця і їх можна зрозуміти, адже багато хто працюють там десятки років і їх лякають будь-які зміни. Проте сьогодні у зустрічі з підприємцями взяли участь керівники всіх депутатських фракцій і всі одностайно погоджуються із тим, що «Старий ринок» не може існувати в нинішньому жахливому стані та займати площу біля замку Любарта, що має провідну історичну цінність. Домовилися створити робочу групу за участю представників підприємців Варшавського і Центрального ринків, щоб разом працювати над спільними подальшими діями, чути один одного, обговорювати питання реконструкції та розвитку ринків, перенесення ринку на територію, що влаштує і підприємців і всіх лучан. Зрештою, працівники підприємців, які були присутні на зустрічі, погоджуються з тим, що стан Центрального ринку незадовільний», – йдеться у дописі.

Також Недопад нагадав,  що договір Луцької міської ради із облспоживспілкою щодо території частини Центрального ринку завершився влітку 2019 року, тому зараз переходять у зовсім інший формат співпраці з підприємцями.

«Комунальне підприємство «Луцькі ринки» почне конструктивну співпрацю із усіма добросовісними та відповідальними підприємцями, а всі питання, які хвилюють людей, ми будемо розглядати відкрито і вирішувати у форматі прямого діалогу», – запевнив посадовець.

Читайте також: Закриття одного із луцьких ринків ініціюють рятувальники, – Поліщук

Читайте також: Під стінами луцької мерії – мітинг «базарників»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром