Архів новин за 06 Вересня 2019

23:09
Україні загрожує стрімке поширення золотарника (золотушника) канадського (Solidágo canadénsis L.). За ступенем небезпеки для навколишнього середовища і благополуччя людини цей чужорідний вид знаходиться в одному ряду з амброзією, борщівником і колорадським жуком.
22:09
У Художньому музеї Луцька відкрили виставку мистецького об’єднання «КУЛЯ»: «Луцьк 1429. Остання столиця». Проект присвячено 590-ій річниці Конгресу європейських монархів у Луцьку та 820-ій річниці утворення Волинсько-Галицької держави.
21:09
Лучанка Наталія Омельчук, яка живе із серцем індійця Раві, пообіцяла батькам донора, що вони пишатимуться нею та своїм сином. Відтак, вона увійшла до скдладу української збірної із футболу, до складу якої входять учасники із трансплантованими органами. Команда просить допомоги, аби мати змогу поїхати на змагання до Білорусі.
20:09
У Луцьку Гнідавський цукровий завод за договіром із іншим підприємством виготовлятиме цукор із екологічно чистої сировини – отриманий екологічно чистий цукор продаватимуть закордон по 1300 євро.
19:09
Журналісти проекту «Ukrainer» показали фото із виглядом зверху на ринок «Цетральний» у Луцьку - на світлинах зображені іражві дахи «луцького Шахаю».
18:09
В приміщенні історичного факультету СНУ ім. Лесі Українки розташовані два цікаві музеї - етнографії Волині та Полісся та археології. Тут можна знайти чимало цікавих експонатів - від традиційного одягу та знарядь праці до черепа неандертальця та справжнього скарбу.
17:09
У Луцьку на Театральному майдані відбудеться Міжнародний інтеркультурний фестиваль «Палітра культур»
17:09
У культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті» є чимало розваг для будь-якого віку.
17:09
Під акомпонент дитячих пісень та віршів у Луцьку заклали «Капсулу часу», в якій залишили малюнки та листи з думками щодо майбутнього обласного центру.
17:09
Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів восьми областей, серед яких і Волинська. Відтак, обласну прокуратуру більше не очолюватиме Віктор Швидкий.
17:09
У рамках відзначення Дня міста Луцька культурно-мистецький центр «Красне» запрошує на святковий концерт
16:09
На Волині побільшало суб’єктів племінної справи у тваринництві.
16:09
Юрій і Яна – львів’яни. Та познайомились не в рідному місті, а під час відрядження у Луцьку. І згодом, обираючи місце для своєї сім’ї, вирішили, що будуть жити саме тут. Кажуть, у такому рішенні було зовсім трошки романтики, більше – прагматичних «плюсів».
16:09
42 депутати Луцької міської ради задекларували 65 автомобілів. Відповідні дані аналітики Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу отримали, проаналізувавши декларації місцевих обранців, оприлюднені на сайті НАЗК у 2019 році
16:09
У Луцьку на головній площі міста відбудеться перегляд годинний перегляд трейлерів українських фільмів
16:09
У Луцьку на перехресті проспекту Відродження та вулиці Максима Кривоноса просять встановити світлофор. Мовляв, рух там досить жвавий, а перехрестя обладнане лише пішохідним переходом.  
15:09
У рамках акції «Відповідальність починається з мене» співробітники ювенальної превенції області відвідали торгівельні заклади Волині з метою нагадати реалізаторам про недопущення продажу дітям алкогольних та тютюнових виробів.
15:09
У Луцьку на маршруті №16 перестали курсувати автобуси через розбіжності між перевізником і замовником послуг в особі міської ради.
15:09
У Луцьку на Театральному майдані поблизу пам’ятника Лесі Українці відбулося урочисте відкриття ХVІІІ Міжнародного літературно- мистецького фестивалю «Лісова пісня»
15:09
У Луцьку відбулася офіційна церемонія посвяти у студенти Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024