У Луцьку просять встановити світлофор на жвавому перехресті

06 Вересня 2019, 16:00
3345

У Луцьку на перехресті проспекту Відродження та вулиці Максима Кривоноса просять встановити світлофор. Мовляв, рух там досить жвавий, а перехрестя обладнане лише пішохідним переходом.  

Відповідне проханя в Єдиній системі місцевий петицій написав Михайло Мондровський.

«Виникає необхідність забезпечити належний рівень безпеки мешканців, яким необхідно здійснювати перехід через проспект Відродження. Відтак, на перехресті проспекту Відродження та вулиці Максима Кривоноса, необхідно та вкрай важливо встановити регульований світлофор, нанести розмітку для транспортних засобів на даній ділянці дороги, розробити план освітлення дороги та розглянути пропозицію щодо освітлення пішохідного переходу вночі», – пише автор петиції.

Як обгрунтування необхідності встановленя світлофора наводить низку фактів. Йдеться зокрема про те, що район активно забудовують, збільшується кількість мешканців, які переходять дорогу, поблизу також розташований дитсадок. Натомість вулиця має активний трафік, а водії часом ігнорують зебру та не завжди пропускають пішоходів тощо. 

«Ураховуючи викладене, пропоную встановити світлофор, також встановлення додаткових знаків дорожнього руху, які вказують водію про небезпеку даної ділянки. Тому вважаю, що дана тема є актуальна для розгляду громадян та Луцької міської ради. Вважаю, що раціональним вирішенням даного питання буде встановлення світлофора», – резюмував Мондровський.

До кінця збору підписів залишилося 14 днів. Підписати петицію можна ТУТ.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром