Архів новин за 18 Вересня 2019

23:09
Альбом-монографія «Герметичне коло Карла Звіринського» – номінант на премію «BookForum Best Book Award» 2019.
22:09
У Луцьку встановили інформаційні та охоронні знаки поблизу об’єктів природо-заповідного фонду.
20:09
На підприємстві «Луцькводоканал» триває робота над впровадженням проєкту, що дозволить здійснити ревізію усіх існуючих мереж водопостачання та водовідведення у Луцьку – спеціальної геоінформаційної системи.
20:09
Суд притягнув до відповідальності посадовиць Луцької об’єднаної державної податкової інспекції та Луцької районної державної адміністрації – вони порушили порядок декларування доходів. Тож жінкам присудили штрафи.
19:09
Для зручності усіх споживачів, яким смакує натуральна продукція консервних цехів державних лісогосподарських підприємств Волині, – гарна новина: «Лісовичок» працює за новою адресою
18:09
Державне бюро розслідувань може співпрацювати з Російською Федерацією у справі українських моряків.
18:09
Відомий волинський бард Сергій Шишкін завітав у перший джазовий клуб Луцька і найменший музичний заклад України «Цитра» та вперше зіграв тут свою нову пісню.
17:09
У Центральному парку імені Лесі Українки у Луцьку розчищають територію. Зокрема, зрізають хащі, які є у зеленій зоні.
16:09
У Боратинській громаді в рамках проекту «Превенція конфліктів серед дітей і дорослих через шкільні служби порозуміння» створили шкільні служби порозуміння у трьох місцевих школах I-III ступенів – ЗОШ с. Боратин, ЗОШ с. Рованці та Баївській ЗОШ
16:09
Т. в. о. директора КП «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» Волинської обласної ради Олександр Галапчук написав заяву про звільнення за згодою сторін
16:09
«Європейська Солідарність» шкодує, Кабінет міністрів ухвалив рішення про звільнення В’ятровича з посади директора Інституту національної пам’яті
15:09
У школах Луцька, не враховуючи навчально-реабілітаційні центри, середня наповненість класів складає 27,58 дітей.
15:09
У Луцьку пірядник за власні кошти вішкодує неякісні роботи із нанесення дорожньої розмітки на вулиці Глушець.
15:09
У Луцьку представникам бізнесу пропонують купувати тролейбуси та використовувати їх для обслуговування міських маршрутів.
14:09
Представники Департаменту муніципальної варти Луцька із робочим візитом відвідали Центр управління дорожнім рухом міста Люблін.
14:09
У Луцьку на вулиці Конякіна легковик збив жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході.
13:09
Омелянівські ставки. Приватні будинки, що знаходяться у цьому мікрорайоні збудували ще у 60-х роках. Тут немає централізованої каналізації, господарі використовують септики
13:09
У Луцьку на мешканців приватних будинків, які без дозволів на земляні роботи рили септики, склали адміністративні протоколи.
12:09
Луцькрада прийняла рішення про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування скверу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.
12:09
У Луцьку у ніч на 18 вересня двоє людей намагалися вчинити самогубства. На щастя, в обох випадках трагедіям вдалося запобігти.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024