У Луцьку мешканці приватних будинків рили септики без дозволів

18 Вересня 2019, 13:15
2234

У Луцьку на мешканців приватних будинків, які без дозволів на земляні роботи рили септики, склали адміністративні протоколи.

Про це повідомляють на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцької міької ради.

Несанкціоноване проведення земляних робіт по вул. Черчицька,109а та Березова, 9 було вияввили інспектори департаменту муніципальної варти в ході реагування на звернення громадян, що надійшли на гарячу лінію відділу «Група швидкого реагування».

На місці встановили, що на прилеглих територіях до приватних будинків виконували земляні роботи без відповідних дозвільних документів (ордерів) по облаштуванню локальних очисних споруд (септиків).

За даними фактами на порушників склали адміністративні протоколи відповідно до ст.152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.9 (проведення земляних робіт без ордера) та п.п. 2.5.5.1.3 (складування землі) Правил благоустрою міста Луцька. Крім того, вищевказаним особам виданли приписи на отримання дозвільних документів.

Нагадуємо, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для отримання безкоштовного ордеру.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024