Нетуристичний Луцьк: відомий проект показав фото міського базару

06 Вересня 2019, 19:13
4051

Журналісти проекту «Ukrainer» показали фото із виглядом зверху на ринок «Центральний» у Луцьку - на світлинах зображені іражві дахи «луцького Шахаю».

«Вид на Центральний ринок міста Луцьк із стін замку Любарта (Луцький замок), Волинь», – підписали фото на сторінці проекту у соцмережі Іnstagram.

У коментарях користувачі порівняли такі краєвиди із нетрями Джакарти, Індією та зауважили схожість до азіатських ринків. Водночас, дехто вважає таку картину колоритною.

Також фото у своєму Facebook про цей допис розповіла Катерина Мельник.

«Юкрейнер» написав про моє місто (хто не знає - це проект, організований людьми, які люблять країну в якій живуть, культуру якою живуть, та людей з якими живуть, і відповідно подорожуючи Україною висвітлюють її особливості, колорит, незвичні місця тощо). Коротше, ми, лучани, звиклись з цим більмом, а «Юкрейнер» – ні!! І правильно зробив. Тепер по Україні люди будуть знати про Луцьк туристичний і з такої грані», – написала дівчина.

1

2

Нагадаємо, вчора, 5 серпня, Луцька міська рада припинила договір оренди землі під цим ринком із Волинською облспживспілкою.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром