Луцьк: патрульні зустрілися із керівництвом шкіл

03 Вересня 2019, 22:00
1421

Майже рік на Волині успішно втілюють проект Шкільний офіцер поліції: патрульні готові до більш плідної співпраці з навчальними закладами.

Про це та інше йшлось під час зустрічі інспекторів зі зв’язків з громадськістю з заступниками директорів луцьких шкіл, повідомляють на сторінці партульної поліції Волинської області у соцмережі Facebook.

Інспектор Роман Ткачук поінформував присутніх, що поліцейські проводять цікаві інтерактивні уроки, які запам’ятовуються дітям. Також продовжується співпраця з обласною бібліотекою для юнацтва: разом з працівниками діти виготовляють світловідбивачі-флікери. 

«Безпека дітей – комплексне питання, яке залежить від вчителів, батьків, поліцейських, самих дітей. Поки з боку батьків ми спостерігаємо певну інертність, адже саме вони власним прикладом мають показувати свідоме ставлення до безпеки на дорозі. Але ми працюємо, ведемо превентивну роботу, і ваша допомога дуже потрібна», - звернувся Роман Ткачук.

Говорили і про особливості планування та проведення уроків, зокрема, наголосили, аби про зустрічі домовлялись заздалегідь, адже графік шкільних офіцерів дуже щільний і розписаний на кілька днів наперед.

Нагадаємо, Шкільний офіцер поліції стартував у грудні 2018 року в 4 гімназії. Патрульні проводять уроки з учнями 1-11 класів на різноманітну тематику, не оминають увагою і вихованців дошкільних навчальних закладів.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром