Відомий український письменник презентуватиме у Луцьку нову збірку

03 Вересня 2019, 18:12
1966

В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фротнера», який відбудеться 4-6 жовтня в Луцьку, до обласного центру Волині приїде письменник Юрій Іздрик. Він презентує свою нову поетичну збірку «Меланхолії».

Про це повідомляє пресслужба фестивалю.

Один із найбільш очікуваних авторів кожної літературної події – Юрій Іздрик. Митець талановитий у багатьох галузях: він пише поезію і прозу, грає на кількох музичних інструментах та ще й малює.

До речі, цьогоріч під час «Фронтери» будуть представлені кілька спільних проєктів талановитих людей. Так, збірку Іздрика «Меланхолії» ілюструвала Мар’яна Савка, яка виступить на фестивалі з музичним джаз-проєктом «Мар’яничі». А сам Іздрик проілюстрував іншу книгу – «Ніхто нас тут не знає, і ми - нікого» Катерини Калитко, яка теж презентує її під час «Фронтери».

Нова ж книга поета - це збірка емоцій та сенсів.

«Тут стільки любові, скільки може вмістити серце чоловіка, яке вміє відчувати біль і красу однаково гостро», - пишуть про «Меланхолії» видавці.

Виступить поет у неділю, 6 жовтня. 

Квитки на фестиваль можна придбати онлайн bit.ly/2MpscMB, в книгарнях «Є» (Лесі Українки, 30) та Волинської обласної друкарні (просп. Волі, 27).

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром