Велика дружня «політехівська» родина: у луцькому університеті вітали «першачків»

03 Вересня 2019, 18:57
2280

У Луцькому національному технічному університеті із фотозоною, польовою кухнею та квітковою аркою відбулася посвята першокурсників у студенти.

3 вересня ще вчорашніх абітурієнтів та їхніх батьків зустрічав військовий оркестр прикордонного загону. Захід розпочався святковою ходою та представленням факультетів.

Окрім цього на святі підготували Food-зону та стенд-виставку стрілецької зброї.

На сцену до вітального слова запросили ректора університету Петра Савчука, проректорів, митрополита Луцького й Волинського Михаїла, в.о голови Волинської ОДА Олександра Киричука, заступника голови міської ради Костянтина Петрочука та членів наглядової ради університету Андрія Разумовського, Миколу Заїкіна , Олега Дмитрука та Романа Микитюка.

«Ми почуваємо себе великою дружньою «політехівською» родиною, тому 2044 абітурієнта в нелегкій боротьбі знайшли місце під сонцем в стінах нашого університету. Це для нас велика честь та радість, бо це не просто цифра, а показник нашої привабливості та перспективності», – сказав Петро Савчук.

Ректор університету Петро Савчук
Ректор університету Петро Савчук

Опісля виступила волинська співачка Галина Конах.

Владика Михаїл благословив на добрі звершення у майбутньому першокурсників та разом із священиками відслужив молебень.

«Від вас залежить наскільки успішно та швидко ви візьмете найбільше знань для того, щоб в майбутньому розбудувати Україну. Хотів би, щоб ви усвідомили, що Рай – це розуміння стану своєї душі, щоб ваші молоді серця визначили Раєм Луцьк, Волинь, Україну», – зауважив митрополит.

Владика Михаїл
Владика Михаїл

Також на святі нагородили подяками тих, у кого конкурсний бал становить 190 й більше балів, вручили медаль за врятоване життя, мужність та героїзм Андрію Наумову.

Андрій Наумов
Андрій Наумов

Після цього на посвяті виголосили присягу першокурсника.

Насамкінець на «першачків» чекає виступ володаря найбільш характерного тембру в Україні Арсена Мірзояна.






1






































































1








Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром