Архів новин за 16 Жовтня 2019

23:10
У державному комунальному підпримєстві «Луцьктепло» повідомили про новий спосіб повірки лічильників гарячої води – відтепер послуга доступна за місцем встановлення без демонтажу лічильника.
22:10
У Луцькраді відзвітували про виконання Комплексної міської програми «Здоров’я лучан» на 2018–2020 роки. За 9 місяців виділили понад 29 мільйонів гривень, які спрямували на різні потреби.
21:10
У Києві відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед закладів позашкільної освіти. У складі збірної команди області громаду на цих змаганнях представляли Юрій Черняк та Анна Петрушко з Боратина Луцького району, які показали високі результати.
20:10
У рамках «Школи свідомого громадянина» від Громадянського руху «СВІДОМІ» до Луцька завітає гендиректор «Lenovo Ukraine» Тарас Джамалов.
19:10
У Луцьку скаржаться на те, що після ремонту тротуарів будівельники не забирають залишків матеріалів. Натомість їх просто скидають на газони обабіч.
18:10
У Луцьку просять демонтувати шлагбаум та будку, які розмістили на тротуарі біля в'їзду на автостанцію №1, що на вулиці Конякіна.
17:10
У Луцьку відбудеться зустріч із режисерами проєкту «Від ідеї до екрану», у рамках якого зняли три короткометражні фільми про життя українців в умовах військової агресії на Сході.
17:10
У Луцьку традиційно наприкінці року відзначать людей, які роблять значний внесок у розбудову волинського регіону та країни – у грудні відбудеться вручення премії  «Люди року – 2019. Волинь».
16:10
В озері Люб’язь у Любешівському районі знайшли тіло директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика
16:10
У Луцьку під час зустрічі керівництва відділу поліції з представниками філії Луцького райавтодору обговорили стан автошляхів на території району
15:10
Правоохоронці створили додаткову слідчо-оперативну групу, яка повторно опитає свідків щодо зникнення департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика.
15:10
Небайдужих волинян просять допомогти подружжю Потарасів, які потрапили в жахливу аварію поблизу Луцька
14:10
У сквері у центрі Луцька поблизу магазину «WineTime» та кафе «Benedict» висадили 16 дерев – серед них декоративні сливи, платани та клени звичайні.
14:10
У Луцьку відома медійниця Катерина Дулапчій розповіла юним лучанам про особливості професії журналіста, власний досвід у цій справі та головні «підводні камені» журналістики. 
14:10
Шахраї через Інтернет виманили у лучанки 5808 гривень
13:10
У Луцьку пів року працювали над детальним аналізом динаміки розвитку міста у 2018-2019 роках. Ці роботи здійснили у рамках розробки стратегії розвитку міста, яка дозволить бачити перспективу наперед та стане подальшим планом дій у всіх напрямках суспільного життя.
13:10
Шахраї через Інтернет виманили у лучанки «завдаток» за квартиру у сумі 9200 гривень
13:10
З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці до Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни завітали голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов та Заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький, які реалізовують  програму «Мистецька арт-терапія» для бійців ООС, котрі проходять реабілітацію в цьому закладі
13:10
Луцький активіст Сергій Рижков побував у приміщенні Господарського суду Волинської області, аби зрозуміти, чи дійсно воно потребує ремонту за майже 30 мільйонів гривень.
12:10
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням щодо  незаконного придбання, зберігання й збут наркотичних засобів 35-річним мешканцем обласного центру Волині
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024