Архів новин за 21 Жовтня 2019

23:10
У селі Воротнів Луцького району для школярів влаштували цікаве святкування Дня здоров'я: розпочала день ранкова музична зарядка, після якої учні 3-9 класів брали участь у змаганнях, грали у футбол, бадмінтон.
22:10
Такий спосіб утилізації трави – небезпечний.
21:10
Уряд схвалив зміни до постанови, які спрощують призначення житлових субсидій дитячим будинкам сімейного типу, військовослужбовцям та громадянам старшим 60 років.
20:10
У Волинській обласній бібліотеці для дітей проводилася літературна вікторина «Душею журавліла до Волині», присвячена 170-річчю від дня народження Олени Пчілки
19:10
На Волині розпочали роботу з удосконалення адміністративно-територіального устрою базового рівня
18:10
Луцька історикиня Тетяна Яцечко-Блаженко показала світлини луцького замку столітньої давнини – тоді твердиня виглядала зовсям інакше. У роки Першої світової війни фортеця не була остаточно відновлена.
17:10
Княгининівська об’єднана територіальна громада Луцького району – одна з трьох громад Волинської області, яка братиме участь у реалізації пілотного проєкту «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні»
17:10
В Бізнес-академії PMBA відбудеться тренінг «Емоційна ефективність в бізнесі. Чому я маю те, що маю?»
16:10
А хіба може бути інакше, коли спортсменів надихає сам директор підприємства
16:10
В Бізнес-Академії PMBA відбудеться тренінг «Діловий етикет».
16:10
У Луцьку через ремонт дороги буде утруднений рух транспорту на вулиці Рівненській
15:10
Лучанин Микола Кравчук виступив на вокальному шоу «Х-фактор» та отримав три «так» від суддів, тож хлопець продовжить боротьбу у проекті.
15:10
У німецьких сім'ях дістати настільну гру після вечері або коли в гості прийшли друзі – звична справа. Тому ігровий ринок Німеччини часто порівнюють з книжковими ринками інших країн, а щорічний ярмарок в місті Ессен привертає десятки тисяч фанатів «настілок».
15:10
У Луцьку диспетчери ДСНС із усієї області займалися у школі підвищення оперативної майстерності.
14:10
У ТРЦ «ПортCity» відбудеться «HALLOWEENHANDMADE ярмарок», під час якого діятиме жахлива фотозона та моторошні майстер-класи для дітей
14:10
У Луцьку просять поновити пішохідний перехід на вулиці Ковельській, де стерлася фарба.
13:10
У Луцькому клінічному пологовому будинку впеше відбувся День відкритих дверей. Упродовж трьох годин усі бажаючі могли відвідати відділення, кабінети, пологові зали, палати, поспілкуватися із лікарями.
13:10
У Луцьку відбудеться майстер-клас «Як навести порядок в домі та отримати порядок у житті?»
13:10
Із студії кримського телебачення – у волинську будівельну компанію. Із журналістики, про яку мріяла з дитинства – у продажі квадратних метрів
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024