Тенісна команда «Кромберг енд Шуберт» знову серед лідерів

21 Жовтня 2019, 16:43
4713

А хіба може бути інакше, коли спортсменів надихає сам директор підприємства? Славомір Качмарек (технічний директор Кромберг енд Шуберт) грає у настільний теніс з семи років. Каже, що ця гра вчить швидко приймати рішення, бути уважним та завжди контролювати ситуацію. На заводі є тенісна команда, яку технічний директор всіляко підтримує та мотивує, в тому числі – власним прикладом, взявши в руку ракетку та зігравши кілька партій у чергових змаганнях.

Участь у першому етапі клубного чемпіонату Волинської області з настільного тенісу (вища ліга) взяли найсильніші спортсмени регіону. За результатами першого туру змагань лідирують команди «Кромберг енд Шуберт», ДЮСШ №2» та «Хімбудпласт». Протистояння було надзвичайно напруженим, тому що всі учасники у прекрасній формі і воліють перемоги.

Своїми враженнями поділились фаворити.

- Я перепробував багато видів спорту: дзюдо, футбол, плавання, великий теніс, але настільний теніс мені сподобався найбільше, - говорить капітан крошівців Ігор Вацин. – Ця гра дуже тренує увагу, робить реакцію миттєвою. До того ж, тренує очі та покращує зір, переконався на власному прикладі.

2

Колега Ігоря Павло Чиж, який на заводі працює завантажувачем, додає, що ця гра вимагає хорошої спортивної підготовки, уваги та вміння швидко орієнтуватися.

- Тут все відбувається блискавично і потрібно перевершити суперника, як фізично, так і психологічно, - говорить Павло. – Ні в якому разі не збавлятимемо темп, тому що наша мета – перемога!

За словами організаторів, нині відбулись ігри першого туру вищої ліги сезону 2019/20 року. Ще три тури пройдуть в наступному році. За їх підсумками буде визначено команду-чемпіона Волинської області. За перше місце переможці отримають медалі, призи та грошові премії.













26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024