Архів новин за 02 Жовтня 2019

23:10
На Волині продовжують будівництво амбулаторій загальної практики сімейної медицини за кошти субвенції з державного бюджету на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.
22:10
У Луцьку засудили розбійника, який напав на чоловіка та пограбував його поблизу супермаркету «Салют» на проспекті Соборності.
21:10
Відомий луцький фотограф Віктор Чухрай показав неймовірні фото із яскравого заходу сонця першого жовтневого дня у селі Великий Омеляник Луцького району.
20:10
У Луцьку відповідно до закону про декомунізацію можуть перейментувати ще чотири вулиці.  
19:10
Опублікували знімки трупи акторів із Луцька 1920-1930-х років, які повинні були дати старт новому театру в області. На фото – актори Міля Чайковська, Марія Вроновська, Гвідо Тшивдар-Раковський, Тадеуш Вархаловський.
18:10
У Луцьку пара Надії та Володимира Олексюків відсвяткувала 50 років спільного подружнього життя.
17:10
У Луцьку утворили Комітет протидії капітуляції, який реагуватиме на події, пов‘язані з прийняттям Україною формули Штайнмаєра – до його складу увійшли депутати та громадські активісти.
17:10
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки влаштували церемонію посвяти в аспіранти.
16:10
Особу невідомого чоловіка, який помер у машині швидкої допомоги у Луцьку, встановили.
16:10
Центр надання адміністративних послуг у Луцьку збільшив кількісно реєстр адміністративних послуг за рахунок створення нових послуг, а також через збільшення кількості послуг, які раніше надавали лише в інших структурах.
16:10
В 2018 компанія «Єврохолдінг» розпочала новий проєкт – Dream Town, який вже отримав свою назву – квартал нових лучан.
16:10
У Луцьку зафіксували досягнення, яке потрапило в Книгу рекордів України. Волинський майстер мініатюр Володимир Ящук отримав відзнаку за свою колекцію мініатюрних вітрильників.
15:10
У Луцьку просять більше звертати увагу на пішоходів, які перетинають дорогу, де їм заманеться, та впровадити для них покарання за порушення ПДР на рівні із водіями.
15:10
У Луцьку до смітників біля будинків на вулиці Євгена Коновальця 1 та 1б зносять сміття мешканці прилеглих домів, територію перетворили на антисанітарну зону. Тож мешканці просять «розконцентрувати» смітники до будинків, де їх немає.
14:10
У Луцьку відбулися Кубок України з кікбоксингу «ISKA» та Всеукраїнські змагання із кікбоксингу «Ключі Луцького замку». На змаганнях команди Волині отримали найбільшу кількість нагород.
14:10
У Луцьку презентували проєкт змін схеми організації дорожнього руху у місті – до переліку змін потрапило понад 40 об'єктів.
14:10
Під час відпрацювання поліцейськими ділянки дороги на території селі Гіра Полонка Луцького району зловили п'ять порушників правл дорнього руху.
13:10
У Луцьку поліцейські затримали 21-річного чоловіка, якого підозюють у вчиненні зухвалого розбійного нападу. Його взяли під варту.
13:10
У Луцьку просять допомогти впізнати чоловіка, який раптово помер в кареті швидкої медичної допомоги на проспекті Молоді, неподалік зупинки «Гроно Маркет».
13:10
«Мобільна приймальня» від Громадянського Руху «Свідомі» стала «містком зв’язку» громадськості та відповідальних служб. Через волонтерів та навіть онлайн можна подати скаргу щодо різних питань стосовно комфорту та безпеки мешканців Луцька.
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024