Забрали гроші та документи: біля луцького супермаркету побили чоловіка

02 Жовтня 2019, 22:13
2083

У Луцьку засудили розбійника, який напав на чоловіка та пограбував його поблизу супермаркету «Салют» на проспекті Соборності.

Інцидент стався у червні цього року близько 23 год. 30 хв., йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА «Конкурент».

Так, лучанину нанесли удар ногою в ділянку грудної клітки та не менше десятьох ударів кулаками в обличчя та шиї, чим спричинив останньому тілесні ушкодження, які відносяться до легких тілесних. Окрім цього нападник викрав із сумки павербанк, навушники «Airpods» та 10 тисяч гривень. Загалом майнова шкода становила 10 тисяч 608 гривень. Окрім цього нападник викрав і документи потерпілого – паспорт і військовий квиток.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у пред’явленому йому обвинуваченні визнав повністю, щиро розкаявся та просив суворо його не карати.

Тож суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 357 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та призначити покарання, яке у сукупності злочинів та на підставі ст.ст. 75, 76 КК України дозволили звільнити чоловіка від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, якщо він, протягом іспитового строку, тривалістю 2 роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Читайте також: Луцький суд оштрафував патрульного 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром