Архів новин за 17 Жовтня 2019

23:10
Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила нову методику розрахунку тарифу на доставку газу для операторів ГРМ та схвалила проект тарифів.
22:10
На Волинь надійшло 2 тисячі доз вакцини від грипу, тож вона вже доступна в луцьких аптеках.
21:10
У мисливських угіддях області стартує сезон колективного та облавного полювання
20:10
У луцькому ліцеї №22 відбулося свято «Козацькому роду нема переводу», під час якого офіційно відкрили новозбудовану смугу перешкод для занять спортом.
20:10
У Боратинській ОТГ Луцького району запустили програму підтримки учнівської та студентської молоді – для впровадження та реалізації ідеї з розвитку громади можна отримати 1200 гривень.
19:10
Лучанка Тетяна Тиводар має цікаве хобі – жінка шиє покривала і ковдри із сотень клаптиків тканини. Загалом шиттям жінка займається вже два десятки років.
18:10
У рамках проекту «Доступний кіно/театр для пенсіонерів», який реалізовує Громадянський Рух «CВІДОМІ» разом із РЦ «Промінь», відбудеться показ україно-італійської комедії «IZI».
18:10
Керівництво, тренери та гравці  БК «Старий Луцьк-Університет» напередодні сезону розповіли про плани – у команді планують активніше залучати вболівальників та знову проведуть міський чемпіонат для школярів 5-8 класів.
17:10
Відомий гурт із Луцька «Фіолет» екранізував другий сингл із майбутнього ЕР «Все чесно» – «Київ-Берлін-Київ».
17:10
У Луцьку презентували перший в Україні проект протидії торгівлі людьми з інвалідністю та показали «чорновик» тематичного фільму за участю волинян, які безпосередньо стикалися з цією проблемою
16:10
У Луцьку відбудеться Форум «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад – 2019», присвячений розвитку громадських організацій та ініціатив, що працюють на місцевому рівні, в українських містах, районах, селах і селищах, а також в об’єднаних громадах
16:10
Тут можна скористатися повним спектром бізнес-послуг із проведення ділових зустрічей «під ключ», починаючи від оренди конференц-залу, обслуговування кави-брейків, ланчів, фуршетів, кейтерингу, до екскурсійних та розважальних заходів, а також проживання у арт-хостелі «Адреналін».
16:10
У Волинському коледжі Національного університету харчових технологій відзначили 135-та річницю із дня створення альма-матері та День працівників харчової промисловості
16:10
Із директором департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексієм Веремійчиком, який потонув в озері Любязь, прощатимуться у луцькому будинку панахиди та Свято-Троїцькому соборі. Поховають чоловіка на кладовищі у Городищі.
15:10
Волинський обласний центр зайнятості оголошує додатковий відбір навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних у період навчання у 2019 році.
15:10
Онкохвора лучанка, донька директора Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолія Пархом’юка Мар'яна, яка близько року боролася із раком, померла.  
15:10
П’ятьом учасникам злочинної групи, яка промишляла збутом наркотиків через «закладки» у Луцьку, повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень – йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів з кваліфікуючою ознакою, вчинення злочину в складі організованої злочинної групи.
15:10
Інвестиційна компанія VolWest Group відзначила свій День народження. Урочисте святкування з нагоди 27-річчя відбулося у вівторок, 15 жовтня.
14:10
У луцькому ЗЗСО №22 відкрили військово-спортивну смугу перешкод і реконструйований спортивний майданчик. Подію приурочили до Дня захисника України.
14:10
У луцькому барі «Стара підкова», відомому у народі як «Техас» під час відпочинку загубили мобільний телефон Apple iPhone 7.
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024