Архів новин за 15 Жовтня 2019

23:10
Юні туристи із Боратинської громади Луцького району вдало виступили на ХІV обласних змаганнях зі спортивного туризму та спортивного орієнтування «Спорт для всіх – запорука здоров’я».
22:10
Ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан провів зустріч із новим головою спілки «Мости дружби в Україну», випускником Лесиного вишу Олександром Міщанчуком
21:10
На Боратинському спорткомплексі Луцького району відбувся футбольний турнір серед ветеранів Боратинської громади «Золота осінь», присвячений Дню захисника України.
20:10
У  Луцьку із двома концертами виступили артисти популярного гумор-шоу «Вар’яти» – лучанам подарували нові жарти, гумористичні вірші та навіть батл реприз.
19:10
«12 Канал» зняв документальний фільм про дворічну активну діяльність Громадянського Руху «СВІДОМІ».
19:10
Кафедра економіки Луцького національного технічного університету запрошує до участі у ІV міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Актуальні проблеми управління соціально-економічними системами».
18:10
День 14 жовтня для села Крупа Луцького району був святковим ще й тим, що тут на Покрову Пресвятої Богородиці  відзначили  престольний празник.
17:10
Господарський суд у Волинській області ухвалив рішення про відкриття провадження у справі за позовом підприємця Марка Михайліченка до підприємця Лілії Михайліченко про повернення безпідставно набутого майна на суму у понад 600 тисяч гривень
17:10
Кожного дня на боротьбу за життя лучанки Мар'яни Пархом'юк витрачають 3-4 тисячі доларів. Близькі уже витратили на лікування всі заощадження, які зібрали на трирічний курс підтримки.
16:10
Дружина зниклого начальника департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика Анна повідомила, що чоловіки, які були у човні разом їз її чоловіком, дали сплутані покази, які не допомагають у пошуках.
16:10
Лучанин Роман Новосад – учасник бойових дій на сході держави, який після повернення із війни почав займатися садівництвом.
16:10
Частину паркану поблизу залізничної колії на вулиці Ківерцівській у Луцьку, який встановили після загибелі під потягом кількох людей, розібрали.
16:10
У Луцьку чоловіка та жінку підозрюють у збиранні та використанні конфіденційної інформації про жителів обласного центру через спостереження, приховане фотографування та відеозйомку під час пересування містом та під час зустрічей.
15:10
У Луцьку студента-третьокурсника оштафували за носіння кастету без передбаченого законом дозволу.
15:10
У Луцьку в Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся V Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності
15:10
В управління патрульної поліції у Волинській області завітали другокласники Луцької ЗОШ №4, яким розповіли про роботу поліцейських.
14:10
Небайдужих закликають долучатися до пошуків директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика, який зник під час риболовлі на озері Люб’язь у Любешівському районі
14:10
У Луцьку владу міста просять допомогти з ремонтом «Галереї мистецтв», вулиця Лесі Українки, 24А
14:10
У Луцьку провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств міста щодо вирішення питань погашення заборгованості споживачів за надані їм послуги
14:10
Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк –​​​​​​​ у критичному стані. Щоденно у лікарні витрачають чималі суми коштів, тож небайдужих просять долучитися до порятунку дівчини фінансово.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024