У Луцьку влаштували етнофестиваль кулінарної майстерності

15 Жовтня 2019, 15:23
2584

У Луцьку в Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся V Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності.

11 жовтня на традиційне свято до коледжу приїхали студенти-кулінари з усієї України, – йдеться на сайті університету.

У смакових баталіях змагалися п’ять команд: «Характерники» Черкаського комерційного технікуму, «Гастроband» Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу, «Смак» Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, «Coop the Best» Луцького кооперативного коледжу Львівського торговельно-економічного університету та «Профі» Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.

Оцінювати роботу учасників фестивалю запросили почесне журі: директора рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назара Гусака, директора ресторану «Прага» Оксану Сінчук і директора ресторації «Бравий швейк» Аллу Яблонську.

«Битву смаків» присвятили сучасній слов’янській кухні. На учасників фестивалю очікували три конкурсні етапи: приготування гарячої страви з риби за власною рецептурою та її подачі; приготування та подача холодної закуски за власною рецептурою і виготовлення фруктового асорті з елементами карвінгу (яблука, ківі, нектарин, свіжа м’ята, цукрова пудра та какао-порошок).

Упродовж трьох годин юні кулінари чаклували над своїми стравами, аби вразити членів журі та отримати омріяне визнання.












Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром