Архів новин за 11 Жовтня 2019

23:10
За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, протягом найближчих тижнів в аптеки доставлять вакцини проти грипу.
22:10
Для обігріву приміщень комунального підприємства «Ласка», яке у Луцьку опікується безпритульними тваринами, волинські лісівники привезли дрова.
21:10
У Луцьку до Дня білої тростини виплатять одноразову матеріальну допомогу людям із вадами зору. Обсяг виплати становитиме 500 гривень.
18:10
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у рамках акції «Місто — квітка, місто — сад» висадили цибулини первоцвіті
17:10
Трохи більше пів року тому в Луцьку на одну туристичну «фішку» стало більше: з’явився новий сучасний арт-хостел «Адреналін».
17:10
У Луцьку відбудеться Всеукраїнський фестиваль повстанської пісні «За Україну! За її волю», який традиційно відбувається на Покрову разом із державним святом – Днем захисника, святкуванням Дня українського козацтва та річниці створення Української повстанської армії
16:10
У Луцьку на Театральному майдані просто неба влаштували концерт оркестру Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського.
16:10
У Луцьку на проспекті Волі – аварія за участю двох авто
16:10
Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» продовжує працювати над виготовленням нових тролейбусів для Харкова.
15:10
У Луцьку в Центрі надання адміністративних послуг відбулась робоча нарада із підприємцями, що провадять свою діяльність на проспекті Волі та вулиці Лесі Українки
15:10
У Луцьку просять заборонити ставити та паркувати автівки на початку проспекту Перемоги, оскільки вони заважають руху транспорту.
15:10
У Луцьку хочуть затвердити багаторазові електронні квитки та електронні квитки на дві та три поїздки
14:10
До Волинського обласного госпіталю ветеранів війни, який розташований у Луцьку, завітали співачки, аби подарувати виступи з нагоди Дня захисника України.
14:10
У Луцькій міській раді шукають шляхи налагодження автобусного сполучення з селами Прилуцької сільської ради – Сапогів, Небіжка, Жабка, Дачне та, власне, самого Прилуцького.
14:10
Напередодні Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці і 77-ї річниці створення Української повстанської армії представники міської влади зустрілися з ветеранами війни, нащадками бійців ОУН-УПА
13:10
Кіоск з шаурмою «Король Дамаск» із центру Луцька, довкола якого розгорівся скандал, після демонтажу без жодних дозволів встановили на вулиці Львівській.
13:10
У Луцьку Центр надання адміністративних послуг у зв'язку із відзначенням Дня захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці змінив графік роботи.
12:10
Лучан запрошують взяти участь в опитуванні для максимально повного й детального вивчення громадської думки щодо питання реконструкції Театрального майдану
12:10
У Центру допомоги учасників АТО, який розташований у Луцьку – новий керівник. Тепер заклад очолює Юрій Дубина.
12:10
У Луцьку виконроб ЛДБК отримав протокол за неналежний контроль транспортного засобу, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги по вулиці Конякіна, навпроти «Салюту»
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024