У луцькій школі відкрили військово-спортивну смугу перешкод

17 Жовтня 2019, 14:50
3110

У луцькому ЗЗСО №22 відкрили військово-спортивну смугу перешкод і реконструйований спортивний майданчик. Подію приурочили до Дня захисника України.

Це стало можливим за сприяння обласної та міської влади, бізнесу та батьківської громади. Цьогоріч заклад став переможцем конкурсу громадських ініціатив, в рамках якого і було збудовано цю «смугу перешкод» на шкільному спортивному майданчику, – інформують у Луцькраді.

На свято завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, представники бізнесу, учні 7-11 класів школи, батьки, друзі, а також військовослужбовці-спецпризначенці підрозділу КОРД та бійці спецроти «Світязь».

На початку присутні вшанували пам’ять усіх загиблих у боротьбі за незалежність та суверенітет України хвилиною мовчання.

«Цей спортивний майданчик відповідає усім професійним нормам. Аналогічні є лише у військовому ліцеї ти військових частинах. Бажаю вам здорового духу у здоровому тілі, успіхів, гарного навчання. Можливо, у майбутньому хтось із вас пов’яже своє життя із військовою службою, то нехай це стане чудовим стартом», – зазначив Григорій Недопад.

Заклад загальної середньої освіти №22 одним із своїх пріоритетних напрямків навчання визначив саме військово-патріотичне виховання підростаючого покоління. Тут створено центр військово-патріотичного виховання, який щороку оновлюється.

Директор ЗЗСО №22 Лариса Кучер висловила вдячність усім, хто долучився до реалізації цієї ініціативи – представникам влади, депутатам міської ради, соціально відповідальному бізнесу, батькам учнів. Окрема вдячність прозвучала для військових, які допомагали учням здобувати навички, а також за практичну допомогу у будівництві смуги.

Читайте також: З подяками і квітами: як у Луцьку вітали працівників харчової промисловості













 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром