З подяками і квітами: як у Луцьку вітали працівників харчової промисловості

17 Жовтня 2019, 13:45
3260

У Луцьку у приміщені Волинської обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Кращі представники галузі отримали грамоти та подяки.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

«Наша держава почала розвиватися саме з харчової промисловості. Якщо проаналізувати, то саме виробники харчової промисловості першими зуміли конкурувати із засиллям закордонних продуктів на ринку України у 90-х роках. Наш виробник виявився якіснішим, смачнішим та витіснив на прилавках іноземні товари. Згодом наша продукція сама потрапила за кордон, і почала займати нішу якісних харчових продуктів. Це є підтвердженням того, що ви сьогодні — на правильному шляху. Фактично, ви — локомотив, що тягне за собою усю нашу промисловість. Ви є зразком для інших підприємств, адже вони бачать, що ваш успіх можна повторити і в інших сферах.

Тому я висловлюю слова вдячності, за те що ви сьогодні виготовляєте продукти, на які є попит у нас, за те, що ваша продукція завжди високоякісна, а підприємства завжди працюють прозоро, сплачуючи податки у міський та обласний бюджети», –привітав присутніх виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Потому, за високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість, вагомий внесок у розвиток вітчизняного виробництва продуктів харчування, а також з нагоди Дня працівників харчової промисловості кращих представників галузі нагородили Почесними грамотами та оголосили Подяки міського голови.

Читайте також: Луцькі анестезіологи розповіли про специфіку роботи















 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром