Їзда без прав та перевищення швидкості: поліція ловила порушників в Гіркій Полонці

02 Жовтня 2019, 14:19
1843

Під час відпрацювання поліцейськими ділянки дороги на території селі Гіра Полонка Луцького району зловили п'ять порушників правл дорнього руху.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

З 1 жовтня на території Волині поліція проводить комплекс профілактичних заходів, спрямованих на зниження аварійності на автошляхах. Їх гасло - Безпека дорожнього руху – це життя! Створено додаткові наряди поліції із співробітників груп реагування патрульної поліції ГУНП та співробітників управління патрульної поліції в області. Правоохоронці відпрацьовують передовсім найбільш аварійні ділянки автошляхів області.

Тож 1 жовтня під час такого відпрацювання у селі Гірка Полонка правоохоронці виявили п’ять випадків порушень правил дорожнього руху. Постанови винесли, зокрема, за ч. 4 ст. 126, (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки), ч. 1 та ч. 2  ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: У Піддубцях почали ремонт дороги

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром