Луцький ЦНАП розширив перелік послуг

02 Жовтня 2019, 16:42
4161

Центр надання адміністративних послуг у Луцьку збільшив кількісно реєстр адміністративних послуг за рахунок створення нових послуг, а також через збільшення кількості послуг, які раніше надавали лише в інших структурах.

Під час засідання виконкому Луцькради прийняли рішення про затвердження реєстру адміністративних послуг виконавчих органів Луцької міської ради, що надаються через департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку», інформують на сайті міської ради.

Зокрема, відбулися зміни в назвах адміністративних послуг та суб’єктів надання послуг, у розмірі плати, а також в кількості послуг ряду суб’єктів надання, у зв’язку з розширенням їх повноважень. Відповідно, ЦНАП збільшив кількісно реєстр адміністративних послуг за рахунок створення нових послуг департаментом соціальної політики Луцької міської ради – на 15 послуг, збільшення адміністративних послуг Головного управлінням Держгеокадастру у Волинській області – на 9 послуг, Регіонального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області – на 5 послуг, комунального підприємства «Волинське обласне бюро технічної інвентаризації» – на дві, інших суб’єктів надання адміністративних послуг.

Із переліком послуг можна ознайомитись у додатках до рішення виконавчого комітету ТУТ.

Читайте також: У Луцьку змінять схему організації дорожнього руху

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром