Що таке стратегічна «Гра року»

21 Жовтня 2019, 15:23
Фото ілюстративне 2022
Фото ілюстративне

У німецьких сім'ях дістати настільну гру після вечері або коли в гості прийшли друзі – звична справа. Тому ігровий ринок Німеччини часто порівнюють з книжковими ринками інших країн, а щорічний ярмарок в місті Ессен привертає десятки тисяч фанатів «настілок». Спосіб знаходити найкращі варіанти більш 40 років тому придумала асоціація провідних ігрових критиків Німеччини.

ЗА ЩО ПРИСУДЖУЮТЬ SPIEL DES JAHTES

Премію Spiel des Jahres (Гра року) заснували, щоб заохочувати сімейне дозвілля і просувати «настілки» в якості культурного активу. Нагорода, призначена для продуктів, вироблених у Німеччині, дуже швидко отримала визнання міжнародного ігрового співтовариства. З 1978 року численні настільні ігри нагороджуються за іграбельність, зрозумілу структуру правил і дизайн виняткової якості. Головний «приз» – престижний знак «Гра року» на коробці та неймовірне зростання продажів.

Лауреатами премії Spiel des Jahres стають «настілки» з різних категорій, але усі вони візуально привабливі й підходять для будь-якого віку. Це ігри з якісних матеріалів, з продуманим сюжетом і оформленням, в які можна грати роками. Премія Spiel des Jahres – надійний GPS в океані ігор, де як і раніше найпопулярніші варіанти, засновані на стратегіях. Нова тенденція – спільні ігри для досягнення загальної мети, в яких перемагають або програють усією командою.

Настільні ігри – класичний вид дозвілля. Це просте і недороге заняття може всіх захопити на довгі години, особливо стратегії, які багато разів ставали володарками премії Spiel des Jahres:

  • Kingdomino зі знайомою ігровою механікою, схожою на доміно вважається доступною точкою входу до стратегічних настільних ігор;
  • Carcassonne – стратегія з елементами економіки та нарахуванням очок за зведення доріг, міст і сільськогосподарських об'єктів;
  • Ticket to Ride – найкраща сімейна стратегія, що приносить очки за будівництво міжстанційних залізничних колій.

Стратегічні настільні ігри пропонує книжковий інтернет-магазин «Букля». На полицях віртуальної книгарні ви знайдете безліч класичних, сімейних, військових і космічних пригод із захоплюючими сюжетами, які кидають виклик дотепності. Це ідеальний варіант для подарунка, ігрової вечірки у колі сім'ї або компанії друзів. Купуйте відповідні настільні ігри в онлайновій книгарні «Букля» та створюйте власні стратегії перемоги!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром