Архів новин за 07 Квітня 2018

23:04
Лучанин Володимир Павлік поділився в мережі читанням оповідання «Купуйте біткоіни, або хто за каву заплатить?» зі збірки «Овації, або замальовки з натяком».
22:04
У Луцьку на вулиці Янки Купали, де 6 квітня в згорілій квартирі загинув дідусь, знову згоріла квартира.
21:04
Студент СНУ імені Лесі Українки Діонісій Сапожник цього року як паломник став одним із дев'яти тисяч свідків сходження Благодатного вогню біля Гробу Господнього в Єрусалимі.
20:04
«Укравтодор» найняв поляків контролювати ремонт прикордонних доріг за 1% від ціни ремонту на трасі Устилуг – Луцьк – Рівне.
20:04
Великодні турботи віднімають в українців дуже багато часу. Через численні домашні клопоти, ті інколи ледве встигають освятити великодній кошик. До Великодньої Служби Божої не доходить, бо господарі і господині настільки втомлені, що відстояти Богослужіння просто не вистачає сил.
19:04
У Луцьку, поблизу Конякіна 18-в два легковики припаркувались на газоні.
19:04
У дитячому міні-садку, в якому викладають за вальдорфською методикою, діти активно готувались до Пасхи.
18:04
Поблизу річки Чорногузка палає декілька кілометрів болота.
18:04
У недільній школі Свято-Покровського храму Луцька відбудуться традиційні «Пасхальні ігри».
17:04
Влада обласного центру Волині пообіцяла забезпечити транспортне сполучення містом, а також до міського кладовища поруч із Луцьком, у святкові і поминальні дні на відповідному рівні.
16:04
В одному з луцьких парків серед дерев «заблукав» і довго не міг виїхати вантажний мікроавтобус.
16:04
В обласному центрі Волині сталась автопригода за участі двох «Жигулів».
14:04
За новим законом, громадянам, які отримали інвалідність внаслідок необоротних порушень, більше не потрібно кожен рік проходити медогляд для «підтвердження» каліцтва.
13:04
Серед вірян точаться дискусії з приводу того, що має бути у корзині, дехто навіть картоплину кладе на хороший урожай.
12:04
На місці колишнього квіткового ринку у центральній частині обласного центру Волині, де влада обіцяла лучанам новий сквер, – сміття, бруд і залишки наметів.
12:04
У Луцьку на вулиці Шевченка, неподалік від перехрестя з Набережною, зламався дорожній знак.
11:04
У відомого у кримінальних колах мешканця села під Луцьком правоохоронці знайшли набої до нарізної зброї.
10:04
Волинські лісівники закликали мешканців обласного центру Волині і Луцького району відмовитись від «дикої практики» спалювання сухої трави.
09:04
У Луцьку, неподалік від залізничного вокзалу, розташувалася «галерея» вуличних художників та альтернативне місце для рандеву.
08:04
Всі давно чекають Пасхи, адже це час, коли вся сім'я, родина збирається разом і гарно проводить час. Журналісти Район.Луцьк підготували для вас підбірку великодніх заходів, які можна відвідати з рідними та друзями.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024