Центр: на місці скверу – суміш звалища і наметового містечка

07 Квітня 2018, 12:46
Колишній квітковий ринок 2706
Колишній квітковий ринок

На місці колишнього квіткового ринку у центральній частині обласного центру Волині, де влада обіцяла лучанам новий сквер, – сміття, бруд і залишки наметів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Луцькради Микола Романюк.

У суботу, 7 квітня, лучанин поділився світлинами, які він зробив у центрі Луцька, на місці колишнього квіткового ринку, який влада вирішила перенести до філармонії.

Нагадаємо, таке рішення було остаточно узгоджене ще у серпні минулого року, а на місці ринку, між будинками №5 і №7 на проспекті Волі влада запланувала розбити сквер – нібито для збереження у Луцьку зелених насаджень.

Втім, нині там навіть не прибрано після неповного зносу торгівельних наметів: всюди бруд, залишки наметів і, власне, ще декілька їх, старі меблі тощо. 

У коментарях користувачі соцмережі висловили думку, що муніципали, які, нібито, мають займатися порушеннями правил благоустрою, вочевидь, не мають часу на таку «дрібницю», оскільки зайняті пошуками сурогату.

Сам автор допису перейнявся питанням, як у такий ситуації називати Луцьк «туристичним», і як пояснити гостям міста, що робить таке неподобство у центрі «європейського» міста.

Залишки наметів і самі намети
Залишки наметів і самі намети

Сміття, меблі і колишні торгові місця
Сміття, меблі і колишні торгові місця

Тут мав бути сквер...
Тут мав бути сквер...

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром