Куди піти з дітьми на великодніх вихідних 7–9 квітня

07 Квітня 2018, 08:15
Куди піти з дітьми на великодніх вихідних 4805
Куди піти з дітьми на великодніх вихідних

Незабаром православні християни святкуватимуть Великдень. Відповідно матимуть більше вихідних, ніж зазвичай.

Всі давно чекають Пасхи, адже це час, коли вся сім'я, родина збирається разом і гарно проводить час. Журналісти Район.Луцьк підготували для вас підбірку великодніх заходів, які можна відвідати з рідними та друзями.

Отож, святкуйте Пасху весело та цікаво. Обирайте собі дійства, на які хотілося б завітати на вихідних.

СУБОТА, 7 КВІТНЯ – ПОНЕДІЛОК, 9 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ТРОН ЕЛЬФІВ»

Юний воїн Ламберт отримує запрошення на весілля принцеси Країни Ельфів. Зраділий можливістю знову побачитися з молодою ельфійкою Лійей, він збирається в дорогу на повітряному кораблі. В краю ельфів тим часом не все спокійно: володарка Темних Ельфів Олена планує порушити весільну церемонію, щоб, заставши зненацька придворних, захопити древній кристал Чорного Дракона.

Час і місце: 10:20; 12:05; 17:25 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

ПОНЕДІЛОК, 9 КВІТНЯ

ЕТНО-ФЕСТИВАЛЬ «ВЕЛИКДЕНЬ У ЛУЦЬКУ»

В oблacному цeнтрi Вoлині 9 квiтня відбудeться eтно-фeст «Вeликдень у Луцьку».

У цей день для лучан звучатимуть великодні пісні, які виконуватимуть хорові та фольклорні колективи. А також на жителів Луцька чекатиме дійство-сюрприз «Сонцеграй», веснянки, гаївки, різноманітні зaбaви для дiтeй і дорослих, а також музично-театральні перформанси від молодіжних гуртів.

Окрім того, лучани зможуть помилуватися виробами митців та придбати подарунки своїм рідним і друзям на ярмарку, що теж буде в той день на фестивалі.

Час і місце: початок о 12:00 на Тeaтральному мaйдані мiстa.

Афіша
Афіша

СУБОТА, 7 КВІТНЯ – НЕДІЛЯ, 9 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «КРОЛИК ПЕТРИК»

Кумедний кролик Пітер постійно шукає якісь пригоди на свій маленький хвостик. Ну і шкодити іншим він уміє ідеально. Але страху в цього пухнастика немає – тільки жага до всього нового, до розваг і постійно бути в центрі подій. Одного разу Пітер організував у будинку фермера містера МакГрегора грандіозну вечірку, де було безліч звірів із сусідніх територій. Дім чоловіка повністю занурився в хаос, складно навіть знайти місце, де щось залишилося цілим. Фермер зовсім не радий тому, що його урожай збирають якісь кролі і просто мріє про пиріг з кролятиною. Війна буде жорстокою.

Час і місце: 15:00 – кінокомплекс «Адреналін», вулиця Карбишева, 1 (СУБОТА – ПОНЕДІЛОК);

14:05; 17:45 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1 (СУБОТА – ПОНЕДІЛОК);

10:40; 13:00; 13:05; 14:40; 14:45; 15:20; 15:25; 18:00; 18:05 –кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2 (СУБОТА – НЕДІЛЯ);

10:40; 13:00; 14:40; 15:20; 18:00  – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2 (ПОНЕДІЛОК).

ПОНЕДІЛОК, 9 КВІТНЯ

ВЕЛИКОДНІ ГАЇВКИ

Лучан та гостей міста запрошують на великодні гаївки.

Великдень треба проводити правильно, співаючи, бавлячись у ігри, які придумав наш український народ в далекому минулому, роблячи красиві речі власноруч. Хочеш так? Тоді приходь на Гаївки!

Дресс-код: найгарніші речі вашого гадеробу – вишиті сукенки, вишиванки, барвисті спідниці, загалом український стрій.

Завітайте, і ми покажемо кожному, як у пластунів проходять справжні Великодні забави!

Час і місце: у понеділок, 9 квітня, початок о 13:00, Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Ураїнки.

Великодні гаївки
Великодні гаївки

СУБОТА, 7 КВІТНЯ – ПОНЕДІЛОК, 9 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ДИКІ ПРЕДКИ»

Тисячі років тому на Землі жили наші найдавніші предки. Вони існували разом із динозаврами, мамонтами та іншими вже вимерлими створіннями. Ми побачимо той світ очима печерної людини Дага. Він дуже сміливий, упертий, але не блищить розумом. Його родину та друзів турбувало тільки питання про видобуток їжі, поки на їх землю не прийшов Лорд Нут. Він робить справжню революцію у світі, переходячи від кам'яних знарядь до бронзових виробів. На землі Дага він знаходить дорогоцінні камені, які зможе добре використовувати для будівництва свого Бронзового міста. Єдиний шанс Дага відвоювати свою землю – зіграти у гру зі шкіряним м'ячем і перемогти. Але це простіше сказати, ніж зробити.

Час і місце: 16:20 - кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1;

10:15; 12:00; 16:00 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 10:15; 10:20 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2 (СУБОТА).

16:20 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1; 10:15; 10:20 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2; 12:00; 16:00 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1 (НЕДІЛЯ).

16:20 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1; 10:15 – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2; 10:15; 12:00; 16:00 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1.

ПОНЕДІЛОК, 9 КВІТНЯ

ВИСТУП ГУРТУ «MOTANKA»

У Луцьку відбудеться неймовірне мистецьке дійство – виступ гурту «MOTANKA» в рамках етно-фестивалю «Великдень у Луцьку».

Гурт «MOTANKA» розпочав свою діяльність у Луцьку у 2016 році, потім продовжив свій розвиток у Берліні, де музиканти були фіналістами трьох музичних конкурсів «Emergenza», «SPH» та «Dittrock».

На сьогодні також готують реліз кліпу на пісню «Верба» та реліз альбому, що гурт записав в Берлінській студії звукозапису на плівку.

Час і місце: початок о 19:00, Театральний майдан.

Виступ гурту
Виступ гурту

СУБОТА, 7 КВІТНЯ – ПОНЕДІЛОК, 9 КВІТНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ШЕРЛОК ГНОМС»

Гномео та Джульєтта переїжджають до Лондона. Ох, скільки всього нового їх чекає, скільки пригод і відкриттів. Весна вже зовсім близько, тому всі садові гноми готуються до неї як можуть. Але по величезному мегаполісі проходить серія викрадень їхніх побратимів. Тепер кожен садовий гном боїться за свою цілісність, адже забрати можуть і його. І сталося найстрашніше – викрали всіх друзів Гномео і Джульєтти, тільки цю любовну парочку пронесло. Шукати зниклих гномів готовий найкращий сищик на Землі – Шерлок Гномс. Він разом зі своїм постійним супутником Ватсоном зробить усе можливе, щоб урятувати існування садових гномів.

Час і місце: 12:00 (3D), 13:15 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1;

13:20 (3D) – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева.

ВДАЛИХ ВЕЛИКОДНІХ ВИХІДНИХ І СМАЧНОЇ ПАСКИ!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024