На Великодні свята лучан забезпечать додатковим транспортом

07 Квітня 2018, 17:40
Місто буде забезпечене транспортом 9197
Місто буде забезпечене транспортом

Влада обласного центру Волині пообіцяла забезпечити транспортне сполучення містом, а також до міського кладовища поруч із Луцьком, у святкові і поминальні дні на відповідному рівні.

Про це йдеться у ропорядженні, підписаному секретарем Луцькради.

Зокрема, у неділю, 8 квітня, з опівночі до шостої години ранку, перевезення пасажирів забезпечуватимуть тролейбуси №1 («вул. Бенделіані – Драмтеатр»), №3 («Лісництво – Драмтеатр»), №4 («Вересневе – Залізничний вокзал») і №9 («вул. Гордіюк – ЦУМ») по одній машині на маршруті, а також тролейбуси №15 і 15а («ЦУМ – пр. Молоді – ЦУМ») у загальній кількості 4 штуки.

У вказаний час також перевозитиме пасажирів одна маршрутка №9, яка курсуватиме з вулиці Теремнівської до церкви у селі Рованці.

У суботу, 7 квітня, і неділю, 8 квітня, а також у неділю, 15 квітня, перевізник ПрАТ «Луцьке АТП 10701», згідно умов договору, має виставити на маршрут №3 («Гаразджа (кладовище) – Госпіталь») до двох десятків додаткових автобусів.

Крім того, у Провідну неділю, 15 квітня,  ЛПЕ має виставити на маршрут № 7 («Залізничний вокзал – с. Гаразджа») вісім тролейбусів, а з 40-го кварталу (вул. Конякіна) до міського кладовища у селі Гаразджа мають курсувати чотири автобуси.

 

У цей день з 9:00 до 18:00 перевізник «Санрайз» має виставити п'ять автобусів, а перевізник ФОП Ореховський – один автобус на маршрут «Конякіна – Гаразджа (кладовище)».

Автобуси за цим маршрутом курсуватимуть у Провідну неділю за графіком, наведеним у таблиці нижче:

Розклад руху автобусів 15 квітня
Розклад руху автобусів 15 квітня

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024