Архів новин за 02 Березня 2018

23:03
Активний лучанин і письменник Володимир Павлік оприлюднив відео прочитання частини книги «Овації або Замальовки з натяком...».
23:03
У Луцькому районі провели виїзне засідання з підготовки пропозицій до розроблення проекту будівництва сміттєпереробного заводу.
22:03
У Волинській обласній бібліотеці для дітей школярі зустрілись з Іваном Андрусяком, головним редактором видавництва «Фонтан казок».
21:03
Біля Головного управління поліції в Луцьку припаркована автівка на газоні за дві години поміняла номерний знак.
20:03
Волинський обласний благодійний фонд «Переображення» приймає у своїх стінах безхатченків.
19:03
Студенти, громадські активісти, бібліотекарі та патрульні поліцейські останні три дні зими проаналізували та обговорили те, якою є і якою повинна бути молодіжна політика.
18:03
Близько місяця тому в дівчини під час проїзду в маршрутці вилетів з кишені студентський.
17:03
На думку депутатки він «Самопомочі» Алли Надточій, турнікети у міській раді свідчать про страх нової влади перед людьми.
17:03
Вихідні – це чудова пора відпочити у колі сім'ї чи з друзями від буденних робочих днів. Тому закінчуйте всі свої справи та налаштовуйтеся на вихідні.
16:03
Скандал навколо «отруєння» вихованців дитячого садочку у Луцьку привів до закладу численні перевірки та привернув увагу багатьох ЗМІ.
16:03
В обласному центрі Волині водій загнав свій малолітражний автомобіль «животом» на відбійник, що відгорожує проїжджу частину від пішохідної частини.
16:03
Луцькі «тепловики» оголосили про переведення комунального підприємства, яке забезпечує помешкання містян теплом і гарячою водою, у режим економії природнього газу.
15:03
Нардеп Ігор Лапін, який представляє інтереси Луцька у Верховній Раді, показав у парламенті відео з нічними сутичками на останній сесії Луцькради.
15:03
Депутати і чиновники Луцькради не повинні закриватися від мешканців обласного центру турнікетами і охороною.
14:03
Боулінг-клуб StrikeCity з приходом весни повністю оновив меню. Відтепер тут буде ще більше улюблених страв для поціновувачів активного відпочинку.
13:03
В обласному центрі Волині ще одна людина стала жертвою холоду і байдужості влади і оточуючих.
13:03
Депутат Волинської обласної ради, «укропівець» Володимир Кучер викликав бурю емоцій у користувачів Facebook своїм постом про надзвичайний стан в енергетиці України.
12:03
У міську раду завжди міг зайти кожен охочий громадянин і висловити свою думку. Якщо тепер запроваджують пропускний режим, значить депутатам є чого боятися.
11:03
У приміських та спальних районах обласного центру Волині не вмикатимуть уночі освітлення – влада взялась економити електроенергію.
10:03
У селі Милуші Луцького району жителі Княгинівської громади споряджають благодійну допомогу в дитячий притулoк міста Рожище.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024