«Чому боятися людей?» – депутатка Алла Надточій про турнікети у міськраді

02 Березня 2018, 17:19
Алла Надточій 3214
Алла Надточій

На думку депутатки він «Самопомочі» Алли Надточій, турнікети у міській раді свідчать про страх нової влади перед людьми.

Про своє ставлення до обмеження доступу у будівлю Луцької міської ради депутати розповіли журналістам інформаційного агентства ВолиньPost. Зокрема, Алла Надточій пояснила, що вважає такі заходи посиленої безпеки є свідченням того, що влада боїться громадян. Жінка порівняла Луцьку міську раду зі львівською ратушею, до якої щодня приходять натовпи туристів. 

«Львiвcька мicька paда, paтуша, вoна пpосто вiдкрита для всix, нaвіть для туpистів – нiхто нe закpивається. Тe, щo нaша нoва тaк звaна влaда нa сьогодні вжe нaвіть зaкривається вiд людeй, цe прoсто pве вci шaблони», – кaже вона. Це, зі слів Надточій, робить чиновників недоступнішими для громади.

Депутатка Алла Надточій
Депутатка Алла Надточій

«Чoму бoятися людeй?», – запитує обраниця громади та додає, що гроші на встановлення турнікетів погодилися виділити тільки під час останньої сесії у середу, 28 лютого. Проте, інструменти обмеження доступу стоять у холі міськради уже давно.

З цієї причини депутатка звертається до виборців та радить зважати на те, за кого вони голосують.

Читайте також: «Нас люди обрали, не треба їх боятися», – Микола Яручик про турнікети у міськраді

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром