«Луцьктепло» починає економити газ, а містян просять потерпіти

02 Березня 2018, 16:04
ДКП буде економити газ 3257
ДКП буде економити газ

Луцькі «тепловики» оголосили про переведення комунального підприємства, яке забезпечує помешкання містян теплом і гарячою водою, у режим економії природнього газу.

Про це йдеться у заяві на сайті «Луцьктепла».

Нагадаємо, у п'ятницю, 2 березня, на засіданні атикризового енергоштабу області через оголошення в країні оголосили надзвичайного стану в енергетиці, в області і Луцьку прийняли рішення щодо економії енергоносіїв. Зокрема, заради економії електроенергії влада вирішила на декілька днів обмежити осітлення вулиць обласного центру, крім того, до 7 березня закриють двері вишів, ПТУ, шкіл та дитсадків, а враховуючи вихідні дні, вимушені «канікули» триватимуть до понеділка, 12 березня.

Адміністрація ДКП «Луцьктепло», згідно прийнятого владою рішення, повідомила, що підприємство, в свою чергу, також переходить у режим економного споживання природнього газу. При цьому «тепловики» пообіцяли, що забезпечать дотримання санітарних норм щодо температури повітря у помешканнях та не допустять аварій у тепломережі.

Лучан просять з порозумінням поставитись до ситуації, яка сталась після відмови російського «Газпрому» продавати природній газ українському «Нафтогазу».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром