У Луцьку обговорили, якою має бути молодіжна політика

02 Березня 2018, 19:36
У Луцьку проаналізували та обговорили те, якою є і якою повинна бути молодіжна політика 3125
У Луцьку проаналізували та обговорили те, якою є і якою повинна бути молодіжна політика

Студенти, громадські активісти, бібліотекарі та патрульні поліцейські останні три дні зими проаналізували та обговорили те, якою є і якою повинна бути молодіжна політика.

За сприяння Молодіжного центру Волині, 26-28 лютого 2018 року у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбувався Базовий тренінг програми «Молодіжний працівник».

Основна тема тренінгу стосувалася молодіжної політики, включаючи європейський підхід до молодіжної політики та її компетенції, молодіжної роботи в громаді, а ще міжсекторальної співпраці  тощо. Учасникам коротко та конструктивно давали теоретичний матеріал та інтерактивні практичні вправи. Усі присутні презентували свій вже напрацьований досвід і дискутували.

При розробці молодіжної політики
При розробці молодіжної політики

 До речі, за всю історію програми саме в Луцьку вперше участь в тренінгу взяли представники патрульної поліції, адже вони щодня співпрацюють із молоддю.

«Під час тренінгу я отримала багато нових знань щодо роботи з молоддю. Отримала нові знайомства з людьми, які ділились своїм досвідом, і тому виникало дуже багато нових ідей щодо роботи з молоддю. Мені було дуже корисно дізнатися про планування саме молодіжних заходів. А ще потрібно передавати оцю важливість структурної співпраці», – поділилася враженнями від події Ольга Шмігель, інспектор із зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції Волинської області.

Основна тема тренінгу стосувалася молодіжної політики
Основна тема тренінгу стосувалася молодіжної політики

Натомість тренер програми «Молодіжний працівник» та координатор проекту «ПОЛіС» Яна Романюк стверджує, що  завдяки проведеному діалогу між усіма учасниками тренінгу, співпраця тепер буде набагато пліднішою.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром