У парламенті дивилися відео нічної штовханини у Луцькраді

02 Березня 2018, 15:59
Ігор Лапін 3232
Ігор Лапін

Нардеп Ігор Лапін, який представляє інтереси Луцька у Верховній Раді, показав у парламенті відео з нічними сутичками на останній сесії Луцькради.

Ігор Лапін поділився своїм виступом у Раді в соцмережі Facebook.

Він звернувся до депутатів і коротко розповів про ситуацію у своєму окрузі, зокрема про дерибан землі та незаконне захоплення влади. Далі виступ нардепа подаємо дослівно.

«Я хочу щоб ви звернули увагу на той невеликий сюжет, який відбувається у Луцькій міській раді під час дерибану землі. Цей запис приблизно о першій годині ночі – ви можете бачити бійки і крики.

Що відбувається в моєму місті: бардак у міській раді, дерибан землі, безпідставні відмови надання землі АТОшникам і в той же час видачі гектарами земельних ділянок для своїх людей, незаконне захоплення влади і відсторонення секретаря, суди і кримінальні справи проти посіпак олігархату Поліщука та в.о. міського голови Пустовіта…

Не оголошується підозра окупантам місцевої влади, не продовжуються строки санкцій щодо справ «тітушок» за злочини організованих груп, стеження за народними депутатами всіх рівнів, підпалів авто активістів та депутатів. Прошу Генеральну прокуратуру звернути увагу, до чого призводить бездіяльність процесуальних керівників у моїй області і вважати мій виступ з трибуни офіційним запитом», – сказав Ігор Лапін.

Читайте також: «УКРОП» віддав у приватні руки майже 2 гектари землі

«Це був наш останній аргумент», – депутати про протест на сесії міськради

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром