Перемоги: безхатченко не пережив холодної ночі

02 Березня 2018, 13:24
Безхатченко не пережив холодну ніч 3758
Безхатченко не пережив холодну ніч

В обласному центрі Волині ще одна людина стала жертвою холоду і байдужості влади і оточуючих.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ілля Токаренко.

Ніч на п'ятницю, 2 березня, не пережив ще один безпритульний – це вже п'ята людина, яка померла у Луцьку протягом останніх декількох діб. Нагадаємо, 27 лютого правоохоронці виявили тіла двох померлих у підвалах на Кравчука і Наливайка, 28 – ще одного померлого безпритульного на Арцеулова, а 1 березня чоловік загинув від вогню у підвалі будинку на Гулака-Артемовського.

За словами автора допису, тіло померлої вночі людини витягнули з тимчасової споруди неподалік від шляхопроводу через залізничні колії, що з'єднує проспекти Перемоги і Соборності. Особливо пана Іллю обурило те, що труп кинули просто неба, ніби якійсь непотріб – його навіть не прикрили.

У ситуації, яка склалась із луцькими безхатченками, активіст звинувачує, у першу чергу, байдуже відношення влади до людей, як до «біологічного матеріалу».

Нагадаємо, журналісти Район.Луцьк вирішили пройтися пунктами обігріву у місті, аби дізнатися, де ховаються від морозу луцькі безхатьки. Нині в обласному центрі діє один стаціонарний пункт обігріву – у Терцентрі соцобслуговування на вулиці Данила Галицького, а також одна нічліжка на 12 місць при церкві «Фіміам». За останніми даними, у місті зареєстровано більше шести сотень людей без визначеного місця проживання. 


 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром