Новини районів: основні події 1-5 серпня

05 Серпня 2016, 19:42
1858

Падіння малечі з вікна, штрафи на неіснуючій зупинці та лічильниковий протест – таким запам’ятається лучанам тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

 

ЦЕНТР

 


 

1 серпня небайдужі мешканці міста зібралися на Театральному майдані, аби вшанувати пам’ять громадської діячки і драматурга, волинянки Лесі Українки.

На вулиці Лесі Українки почали викладати нову бруківку, втім обіцяної вишивки поки не видно.

У Центральному парку імені Лесі Українки працівники «Луцькводоканалу» зайнялися чищенням фонтану.

На вулиці Івана Франка чоловік викрав велосипед, а патрульним сказав, що знайшов транспортний засіб у кущах.

3 серпня на Театральному майдані міста презентували новостворені групи реагування патрульної поліції на Волині.

3 серпня на вулиці Коперника посеред дороги прорвало трубу. Рух частиною вулиці на час проведення робіт тимчасово перекрили.

3 серпня на Театральному майдані сотні лучан прийшли попрощатися із талановитим художником Миколою Кумановським.

В Центральному парку Лесі Українки реставрують кам’яні скульптури Миколи Голованя. Після відновлення скульптур планують створити алею казкових і міфічних героїв.

 

ГНІДАВА

Огородження проїжджої частини вулиці Гнідавської біля будинку №12, знищене внаслідок аварії 17 червня, досі не відновили.

 

33-й РАЙОН

 


 

Патрульна поліція продовжує реагувати на постійні порушення ПДР на колишній зупинці з павільйоном по проспекту Соборності біля ринку Варшавський.

Мешканці скаржаться, що до будинку на Молоді, 17б дібратися благополучно можна тільки на позашляховику, бо стан доріг у дворі жахає.

Мешканці будинків №22 та №22а на вулиці Писаревського радіють, що тепер їхні діти мають свою територію, на якій можуть гратися, при цьому, не заважаючи іншим мешканцям будинків.

 

 

40-й РАЙОН

 


 

Мешканці будинку на вулиці Федорова, 5, виступають проти встановлення спільного газового лічильника, який хотіли поставити, не запитавши думки жителів.

Муніципали провели рейд дотримання правил паління на території автостанції №1. Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста склали 5 протоколів щодо порушення правил паління в громадських місцях та передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради та за місцями реєстрації проживання порушників.

Муніципали під час традиційного рейду виявили на території автостанції №1 два адміністративні правопорушення щодо продажу сурогату.

 

 

55-й РАЙОН

 


 

За ініціативи нардепа Ігоря Лапіна Кабмін затвердив виділення 11 мільйонів 472 тисячі гривень на добудову школи № 27 з державного бюджету. 

 

 

ЗАВОКЗАЛЬНИЙ

Луцький міськрайонний суд виніс вирок жінці, яка напідпитку намагалась викрасти продукти з супермаркету «Наш край», що на проспекті Президента Грушевського, 28.

2 серпня на вулиці Арцеулова з вікна 5 поверху випала дівчинка, якій немає і 3 років. Патрульні надали допомогу при транспортуванні дівчинки до швидкої. В обласній лікарні повідомили, що стан дитини тяжкий, вона мала переломи та пошкоджене обличчя. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

 

БАЛКА

 


 

360 тисяч гривень виділять на ремонт даху у школі №23 на вулиці Софії Ковалевської.

 

 

Луцький район

 

ЛИПИНИ


 

У селі Липини діти знайшли мішок, у якому – десять протитанкових гранат часів Другої світової війни.

 

ПІДГАЙЦІ


 

У Підгайцях тротуарні доріжки, вимощені плиткою, заросли зіллям, яке селян просять повиривати.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром