55-й район: Лапін «вибив» з Кабміну більше 11 мільйонів на добудову школи №27

02 Серпня 2016, 17:15
5490

У майбутній школі будуть не лише навчальні та гурткові кабінети, бібліотека, актова зала і медичне приміщення, а й 25-метровий басейн та спорткомплекс.

Про це стало відомо у вівторок, 2 серпня, під час зустрічі міського голови Миколи Романюка з народним депутатом Ігорем Лапіним.

Нардеп Ігор Лапін повідомив, що наразі Кабмін уже затвердив виділення 11 мільйонів 472 тисячі гривень на добудову школи № 27 з державного бюджету. Проте владці надіються й на подальші субвенції.

«Народний депутат постарався і 11 з половиною мільйонів вже виділили поки що. Обіцяють ще, але не будемо на перед загадувати. На ці гроші йде розподіл по місяцях. Надіємося ще отримати кошти з державного фонду регіонального розвитку», – повідомив мер Микола Романюк.

Загальна вартість проекту будівництва школи становить більше 88 мільйонів гривень. Станом на 1 липня 2016 року залишкова вартість становила 73 мільйони. Крім того, цього року на добудову школи виділили 8 мільйонів гривень  з міського бюджету.

Наразі, за словами директора підприємства «Житлобуд-2» Леоніда Стефановича, уже провели усі необхідні комунікації та інженерні мережі. До зими необхідно буде зробити покрівлю та облаштувати фасад будівлі. Після чого планують приступити до внутрішнього оформлення навчального закладу.

«Працюємо стабільно «на довірі» з нового року і чекаємо державних грошей. На будівництві залучено близько 50 робітників», – зазначив Леонід Стефанович.

Нардеп Ігор Лапін в свою чергу зауважив, що з держбюджету планують залучити ще додаткові кошти на добудову школи. Але всі проекти, на які виділяють гроші, повинні мати співфінансування з міського бюджету.

«Ви бачите, який це мікрорайон. Нові будинки, як правило, заповнює молодь. Дітки ростуть, школа потрібна. Думаю, якщо все буде добре, суми коштів вистачить на завершення об’єкта на наступний рік. Не впевнений, що геть таки вже буде ключ, але хоча б щоб було видно, де той кінець», – підсумував Лапін.




Тут дооблаштують шкільний басейн
Тут дооблаштують шкільний басейн


Директор Житлобуд-2 Леонід Стефанович, нардеп Ігор Лапін та міський голова Микола Романюк
Директор Житлобуд-2 Леонід Стефанович, нардеп Ігор Лапін та міський голова Микола Романюк






Нардеп Ігор Лапін та депутатка міськради Алла Надточій уважно слухають директора Житлобуд-2
Нардеп Ігор Лапін та депутатка міськради Алла Надточій уважно слухають директора Житлобуд-2

Майбутня актова зала школи.
Майбутня актова зала школи.






Директор Житлобуд-2 Леонід Стефанович
Директор Житлобуд-2 Леонід Стефанович

 

Коментарі
02 Серпня 2016, 21:10
Я би нехотів щоб він даже втручався, щоб потім собі не виписував іменного пістолета.
03 Серпня 2016, 16:44
Це не подвиг а його робота і обовязок як слуги народу. Для того його і вибрали працюй хлопче мовчки.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром