Федорова: мешканці прогнали газовиків, які хотіли примусово встановити лічильник

01 Серпня 2016, 12:32
3414

Мешканці будинку на вулиці Федорова, 5, виступають проти встановлення спільного газового лічильника, який хотіли поставити,не запитавши думку жителів.

Місцеві розповідають, що про встановлення загального лічильника газу їх повідомили заздалегідь за допомогою оголошення на дверях під’їздів.

В повідомленні зазначили, що роботу виконуватимуть за ініціативи Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах електроенергетики та комунальних послуг. Проте думку мешканців будинку щодо цього не питали.

Тож перед датою приходу «газовиків» жителі зібрали підписи тих, хто проти встановлення загального лічильника та вирішили блокувати роботу працівників.

«Ніхто ні з ким не говорив. Люди зібралися і сказали своє «ні». Підписалося більше 50% мешканців будинку. Ви собі уявіть, один самогон жене, інший торти пече, а третій зранку каву попив, ввечері їжу підігрів і на тому все. А ціну ділять на всіх. В квартирах – будь ласка, ставте індивідуальні. Я тоді буду знати, за що плачу. А так ми будемо платити більше», – розповідає місцевий мешканець Леонід Ткачук.



 

Щоб не допустити встановлення лічильника, жителі ще з самого ранку зібралися біля будинку і чекали на майстрів. Після того, як мешканці почали блокувати роботу представників «Волиньгазу», працівники викликали поліцію.

«Сьогодні приїхали ніби з «Волиньгазу», але встановлювати мала якась комерційна фірма. Коли почалося спірне питання, то вони сказали, що звертатися треба в Київ, бо звідти прийшла вказівка. Поліція перевірила їхні документи, наші і все нам роз’яснили. Майстри не показали жодного підтверджуючого документу про те, що вони мають право встановлювати тут лічильник», – зазначив обурений мешканець.

Після висновку полісменів «газовики» повідомили жителям, що напишуть акт відмови, який уже складає їхній юрист.

Автомобіль майстрів мешканці проводжали з криками «Ганьба!» та «Геть із нашого двору!».




 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Серпня 2016, 21:47
Мій сусід жене цілодобово самогон на продаж, а я маю платити?
02 Серпня 2016, 21:50
Ще є дурнувата звичка грітися газовою плитою!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром