Лесі Українки: почали класти нову бруківку

02 Серпня 2016, 16:02
3006

На вулиці Лесі Українки почали викладати нову бруківку, втім обіцяної вишивки поки не видно.

Реконструкція головної пішохідної вулиці Луцька перейшла на новий етап – на центральній частині будівельники вже вкладають бруківку, пише «Волинь24».

Однак, замість обіцяної вишивки поки видно звичайну плитку трьох кольорів – червоного, сірого та чорного. Також уже замінили лотки зливової каналізації.

На цьому етапі очевидно, що історичну бруківку – шашку Трилінського не кластимуть по центру вулиці. Нагадаємо, раніше в міській раді запевнили, що раритетна бруківка призначена для транспорту і дуже незручна для пішоходів. Тому, попри заперечення громадських активістів, її планують покласти збоку – вздовж будинків.

Також в рамках реконструкції вулиці невдовзі планують замінити ліхтарі, переставити скульптуру ангела, облаштувати невеликий фонтан зі сквером. 

Раніше в міській раді обіцяли після реконструкції вулиці зберегти «колорит початку 20-го століття».

Неабиякі суперечки у Луцьку викликало зрізання дерев на центральній вулиці. Зрештою, у міськраді пообіцяли вирубку кожного дерева обговорювати з громадою.

Також чиновники пояснили, чому не проводили тендер на визначення виконавця робіт на цій вулиці. До речі, вартість ремонту ділянки від вулиці Кривий Вал до Театрального майдану – 9 мільйонів гривень.


 

Коментарі
02 Серпня 2016, 23:55
Ну и очень красиво все получается у строителей,будет отличная улица. Власти города и архитекторам необходимо поменьше слушать всю эту кричащую и недовольную братию,которая только кричит,и делать то что запланировали .МОЛОДЦЫ так держать!
03 Серпня 2016, 00:05
Аналогічно вважаю
03 Серпня 2016, 01:00
Молодці - ці всі крикуни нехай краще підуть працювати - відвикайте жити за гранди і подачки...
03 Серпня 2016, 05:53
Ж А Х !!!
04 Серпня 2016, 09:51
Яким примітивним жахом виглядає орнамент на багатоповерхівці, він краще дивився б на лобі нашого мера.<br/>Який «колорит початку 20-го століття»? Скільки там буде стояти кічова базарна буда пивна яка ніколи не користувалася попитом у перехожих, кількість виностих столів повнна бути в усіх обмеженою і в рамках здорового глузду. Очевидно, що з історичною бруківкою не знають що робити не хватає розуму, на ній не зароблять бутафори і декоратори. Коли ви вже подавитеся тим бюджетом і поздихаєте з своїми виродками дегенератами дітьми і внуками.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром