Соборності: лучан штрафують на неіснуючій зупинці

01 Серпня 2016, 10:44
2570 Джерело: lutskpolice

Патрульна поліція продовжує реагувати на постійні порушення ПДР на колишній зупинці з павільйоном по проспекту Соборності біля ринку Варшавський.

Про це копи повідомили на своїй сторінці у Facebook.

На цьому місці знаку 5.41.1 «Пункт зупинки автобуса» немає, однак водії громадського транспорту систематично здійснюють висадку та посадку пасажирів, тим самим регулярно порушуючи правила дорожнього руху і створюючи аварійну обстановку.

Патрульна поліція Луцька давно назвала цю частину місцем концентрації ДТП, відтак, зупинка перенесена на кілька десятків метрів. Однак ні жителі, ні водії не гребують порушувати ПДР.

Учора патрульні виставили фішки вздовж бордюри, розмістили автомобіль з увімкненими маячками та провели величезну кількість профілактичних і роз’яснювальних бесід з громадянами.

На водіїв двох маршрутних таксі винесли постанови за порушення правил висадки та посадки пасажирів (пункт 15.1 ПДР).



 

Коментарі
02 Серпня 2016, 19:44
ДЕ на цій зупинці повідомлення для людей?!!??? вчора ввечері перейшовши дорогу від там-таму побачила перед зупинкою поліцейське авто обступлене фішками. Що можна з цього зрозуміти?. Я і знайома з дитиною присіли на лавці чекати маршрутку. Чи не могли б поліцеські , побачивши нас пояснити ситуацію. Вони щось між собою перемовлялись, аж поки якийсь мужчина почав у них питати "чому тут нема зупинки", аж тоді ми і собі звернули увагу на це і спитали в перехожого. Як це розуміти? невже не можна на самій зупинці повісити оголошення про перенесення зупинки? Коли і де було оголошення,якщо було ?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром