Луцький двір: мешканці на Молоді калічаться біля власного будинку

03 Серпня 2016, 14:17
2536

До будинку на Молоді, 17б дібратися благополучно можна тільки на позашляховику, бо стан доріг у дворі жахає.

До того ж, на дитячий ігровий майданчик не завозять пісок, а сміттєві контейнери досі не обгороджені.

Та основною проблемо все ж таки залишаються тротуар та дорога біля будинку. Людям старшого та похилого віку важко долати високі бордюри і ями.

«Минулого тижня сусідка вивихнула ногу. Чоловіку ж із сусіднього під’їзду пощастило ще менше. Він зламав собі бедро і уже п’ятий місяць ходить на милицях. Тут же ні тротуару, ні дороги», - розповіла мешканка будинку Тамара.

Жителі двору неодноразово писали заяви до виконавчого комітету міськради. Там відповіли, що цього року ремонту прибудинкової дороги проспекту Молоді 17б не запланували.

«Нас постійно обманюють. Кожного року обіцяють, а результату досі немає», - прокоментувала пані Галина.

А й справді, мешканці будинку, які живуть від часу його заселення, ремонту дороги не пам’ятають.

Читайте також: Луцький двір: жителі на 33-му хочуть відгородити майданчик від футбольного поля








Бажаєте, аби ваш двір потрапив до нашої постійної рубрики? Пишіть на нашу електронну пошту  [email protected] або телефонуйте за номером +38 066 413 29 28 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром