Архів новин за 03 Серпня 2020

18:08
Волинська комісія з питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуаціях підтримала рішення державної комісії, яка внесла Луцьк до червоної зони з поширення коронавірусу.
18:08
Волинські роботодавці звернуться до Кабміну через посилені карантинні обмеження, які запровадили нещодавно у так званих «червоних зонах».
17:08
Повідомили, де у Луцьку відбудеться планове вимкнення електроенергії 4 серпня
17:08
Разом із запровадженням у Луцьку червоного рівня епідемічної небезпеки уряду необхідно передбачити фінансову компенсацію бізнесу та людям, які там працюють. 
17:08
Жителям Волинської області пропонують список актуальних вакансій
16:08
Депутати міської ради призначили двадцять дві щорічні іменні стипендії кращим учням Луцька.
16:08
Мережа Район.in.ua покрила інформаційними виданнями всю Рівненську область.
16:08
Сума заборгованості населення за газ та послуги теплопостачання вже перевищує 114 мільярдів гривень.
15:08
У одного з працівників Луцького міськрайонного суду Волинської області лабораторно підтвердили інфікування вірусом COVID-19
15:08
У луцькій Бізнес-академії PMBA відбудеться вебінар «Мiжнародний стандарт кадрового менеджменту як інструмент у підборі й формуванні команди».
15:08
Не стало колишнього Маяківського сільського голови (тепер – село Княгининок, - ред.) Віктора Турека
14:08
В обласному центрі Волині відбудуться національні змагання з легкої атлетики.
14:08
Для того, щоб сплачувати лише за спожиті куби споживачам природного газу потрібно щомісяця, з 1 по 5 число, фіксувати показання лічильника та передавати їх АТ «Волиньгаз».
14:08
В інформаційному просторі Рівненщини з’являться новий сайт – Район.Вараш.
13:08
Попри те, що Луцьк належить до «червоної зони», в місті не посилюватимуть карантин.
13:08
3 серпня світ відзначає День кавуна й День поцілунків з дзеркалом. А SPAR кафе після бурхливо-гарячих вихідних на перше пропонує борщик з квашеної капусти.
13:08
Депутати Луцької міської ради звернулися до президента України, до Верховної ради України з проханням виключити Луцьк зі списку міст, які увійшли до «червоної зони».
12:08
Другий відділ державної виконавчої служби Луцька Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  в липні цього року стягнули заборгованість з аліментних платежів на утримання неповнолітньої дитини та штраф у розмірі 143,9 тисяч гривень
12:08
Відповідно до рішень комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у зв’язку з посиленням карантинних заходів, спричинених пандемією коронавірусу, зазнає тимчасових змін розклад руху приміських поїздів, що курсують у сполученні з Тернополем та Луцьком
11:08
Поліцейські продовжують розповсюджувати інформаційні попередження серед громадян, перевізників та суб’єктів господарювання щодо штрафів за ігнорування правил, запроваджених перебуванням у «червоній зоні». Адміністративних протоколів у понеділок, 3 серпня, поліцейські ще не виписуватимуть.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024