Архів новин за 05 Травня 2017

23:05
11-12 травня у Луцьку відбудеться п’ятий Всеукраїнський конкурс виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська гуковиця»
22:05
Підопічні Сачка перемогли луцький колектив завдяки голу Сергія Мякушка
22:05
На відкритому чемпіонаті з баскетболу змагатимуться чотири найсильніші луцькі команди
21:05
У Луцькій міськраді підписане розпорядження, яким передбачено ряд заходів з нагоди Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
21:05
4 і 5 травня у Луцьку відбувся обласний чемпіонат з поліатлону
20:05
У п'ятницю, 5 травня, об 11 годині на вулиці Шилакадзе поблизу Рожищенської центральної районної лікарні два екіпажа поліції заблокували авто марки «Мерседес»
20:05
Загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» продовжується по мікрорайонах міста на свіжому повітрі
19:05
Люди влаштували під стінами міської ради акцію протесту, вимагаючи зняти директора комунального підприємства «Ласка» Богдану Новарчук
18:05
Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради було проведено обстеження на вулицях Баранова, Львівська, Станіславського, Ківерцівська, Довженка, Тарасова, Героїв УПА, Вахтангова, Задворецька, та виявлено винесення сміттєвих пакетів на тротуари недобросовісними мешканцями міста, що здійснюють складування, відмовившись від придбання індивідуальних контейнерів для зберіган...
17:05
У Луцьку 5 травня відбувається благoдійний аукціoн на підтримку вoлинських бійців, кoтрі пoтребують лікування
17:05
У рамках екстрім-тренінгу на території лікарні влаштували навчання з надання першої допомоги в умовах імітованої небезпеки.
16:05
У Луцьку думали, що робити з львівським сміттям, адже як відомо, непотріб після трагедії на Грибовицькому полігоні несанкціоновано викидають у різних областях України. На жаль, серед них і Волинська
16:05
Мешканець обласного центру Волині звернувся до влади міста із запитанням, коли вже у місті розпочнеться нормальний ремонт доріг.
15:05
Суд повернув земельну ділянку площею 0,8 га й вартістю 1 млн 148 тис грн на території Княгининівської сільської ради Луцького району у державну власність.
15:05
Раніше судимий житель села Воютин Луцькрго району завдав шкоди «Укртелекому» на тисячу гривень.
15:05
У Луцькому національному технічному університеті відбулись навчання за участю служб екстреного реагування міста щодо порядку надання першої домедичної підготовки в умовах надзвичайної ситуації та бойових дій.
14:05
Збудований за останніми досягненнями інженерії підземний паркінг в житловому комплексі «Яровиця», створить для мешканців зручні та надійні умови для зберігання власного автотранспорту різного класу та габаритів.
14:05
Житель Луцька звернувся до місцевої влади з пропозицією перейменувати місто для заохочення туристів: адже тут процітає гральний бізнес, досить просто придбати алкоголь і наркотики і так далі.
14:05
10 травня 2017 року о 18:00 у залі засідань Княгининівської сільської ради відбудеться навчальний семінар «Органи самоорганізації населення (сільські, селищні, квартальні та вуличні комітети). Чому без них не обійтись в об’єднаних громадах?»
13:05
Прo театральну епoху в Україні ХХІ ст рoзпoвість в Луцьку львівська режисерка Єва Якубoвська 11 травня
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024