ЛНТУ: умовний підрив гранати у спортзалі викликав у студентів умовну паніку

05 Травня 2017, 15:08
1937

У Луцькому національному технічному університеті відбулись навчання за участю служб екстреного реагування міста щодо порядку надання першої домедичної підготовки в умовах надзвичайної ситуації та бойових дій.

Навчання пройшли сьогодні, 5 травня, інформує сайт УДСНС України у Волинській області.

За легендою навчань у приміщенні спортзалу, де перебувало близько сорока юнаків-ліцеїстів, прогримів вибух гранати, внаслідок якого більшість дітей умовно отримала травми різного ступеня тяжкості. На місце події оперативно прибули співробітники усіх екстрених служб міста, зокрема співробітники ДСНС, медики та поліція.

Першочерговим завданням рятувальників була евакуація потерпілих та решти дітей, надання їм невідкладної долікарської допомоги. Але, щоб максимально відтворити реальні обставини, ліцеїсти імітувати паніку та не допускали рятувальників до місця події.

Підбиваючи підсумки тренувань, волонтери медичного корпусу акцентували увагу учасників навчань на найважливіших аспектах медицини катастроф і надання медичної допомоги в кризових ситуаціях, зокрема й в умовах теракту, оскільки тісна взаємодія та співпраця дозволить максимально ефективно реагувати на подібні ситуації в реальному житті.

Читайте також: Центр: студентів педколеджу вигнали надвір сигналом тривоги













 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром