У Луцьку вимагали звільнення керівника собачого притулку

05 Травня 2017, 19:28
2021

Люди влаштували під стінами міської ради акцію протесту, вимагаючи зняти директора комунального підприємства «Ласка» Богдану Новарчук.

Сам захід влаштували волонтери громадської оргнізації «Антиласка». За словами її членів, уже протягом трьох років люди з різних куточків Луцька скаржаться на роботу КП «Ласка» та безпосередньо на керівника установи Богдану Новарчук. Учасники акції підготували відповідні плакати, якими висловили основний посил акції – підозри щодо непрозорої та неефективної діяльності підприємства.

«Я сама стала жертвою комунального підприємства, тому що у них взяла фактично хвору собаку, стан здоров’я якої не відповідав наданій документації. Крім того, є дуже багато запитань щодо використання коштів підприємством, а також проблеми з антисанітарією у самому притулку», - розповіла учасниця заходу та член ГО «Антиласка» Інна Хоміцька.

Зрештою, до людей спустився заступник в.о. міського голови Костянтин Петрочук та запропонував їм зібрати ініціативну групу для висунення своїх вимог. Основними з них були перевірки діяльності підприємства у фінансовому, санітарному та службовому сенсі, а також – звільнення Богдани Новарчук та її зступників.

Костянтин Петрочук пообіцяв службову перевірку, однак запропонував людям обрати заступника Новарчук для контролю її діяльності до кінця перевірки. З кандидатурою люди матимуть змогу визначитися до 12 травня, коли відбудеться круглий стіл за участі усіх зацікавлених у проблемі сторін.

Слід відзначити, що під час переговорів у міськраді мітинг під її стінами не розходився, а люди й далі демонстрували плакати протестів, а також зображення керівниці комунального підприємства, облите томатним соком та обклеєне гривневими купюрами.



















 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром