«Авангард»: луцьку «Волинь» обіграла «Ворскла»

05 Травня 2017, 22:51
1613

Підопічні Сачка перемогли луцький колектив завдяки голу Сергія Мякушка.

У рамках першого матчу 28-го туру УПЛ «Волинь» у Луцьку приймала «Ворсклу». Зустріч першої та останньої команди другої шістки національної першості обіцяла багато боротьби. Хлопці Сачка мали намір завершити сезон на 7-й позиції. Гравці домашнього колективу повинні були відіграти на «рознос» Кварцяного на прес-конференції після минулої гри, – повідомляє сайт football.ua.

«Ворскла» дуже активно розпочала поєдинок, що свідчило про бажання забити швидкий гол. Господарі не відразу змогли відсунути наполегливих полтавчан від своєї штрафної. Гості більшість своїх атак проводили через лівий фланг, де звично був активний Павло Ребенок. Однак варто сказати, що перший момент виник біля воріт підопічних Сачка, коли Никитюк посилав м'яч під поперечину з гострого кута, але Шуст зіграв уважно.

У луцької команди абсолютно не тримався м'яч, а на додачу, «Ворскла» відразу вступала в відбір при втраті круглого. Наступний момент виник в середині тайму, він і завершився взяттям воріт. Мякушко підкараулив м'яч на дальній штанзі і пробив Неділька з гострого кута. Після цього господарі трохи активніше почали виглядати в атаці, але конструктивні дії не клеїлися. Кварцяний відреагував, зробивши заміну ще в першому таймі, проте навряд чи перестановка принесла якісь плоди. У вже компенсований час Мякушко міг оформити дубль, але Неділько переправив постріл Сергія зі штрафного в поперечину. На перерву команди пішли за мінімальної переваги полтавчан.

Дивлячись на те, як різко почали другу половину лучани, було страшно уявити, що їм в перерві сказав Віталій Володимирович. В цілому, господарі поля виглядали краще у другій 45-хвилинці. Проте «Волинь» не змогла конвертувати територіальну перевагу в гол. Та й полтавці про чужі ворота не забували, регулярно здійснюючи контрвипади, які іноді несли небезпеку.

Однією з головних причин того, що тривіальні навіси «Волині» не принесли результату, стала чудова гра Богдана Шуста, який контролював «другий поверх» біля своїх воріт, не раз здорово граючи на виході. Єдина помарка кіпера полтавчан призвела до того, що Ільницький влучив у штангу. Це і був останній шанс лучан вирвати нічию в поєдинку, тому що повноцінний штурм провести не вдалося. Як підсумок, «Ворскла» видобуває 3 пункти, підтверджуючи свої амбіції на 7-й рядок. А «Волинь» ще сильніше загрузла в «підвалі» турнірної таблиці.

Волинь – Ворскла 0: 1.

Голи: Мякушко, 24.

Волинь: Неділько – Романюк, Логінов, Р.Нікітюк, Шаповал – Тетеренке, Герасимюк, Чепелюк (Ільницький, 59), Ляшенко (Дмитро Вадимович Задерецький, 37), Мемешев (Марушка, 78) – Діденко.

Ворскла: Шуст – Дитина, Даллку, Чижов, Скляр – Кравченко, Чеснаков – Мякушко (Саків, 68), Шарпар (Кунєв, 90), Одарюк – Хльобас (Косівський, 90 + 2).

Попередження: Никитюк, Герасимюк – Скляр, Чижов, Даллку, Хльобас, Саків.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром