Микола Романюк в об'єктиві Район.Луцьк

03 Лютого 2020, 16:53
Микола Романюк в об'єктиві Район.Луцьк 2787
Микола Романюк в об'єктиві Район.Луцьк

Шість років на посаді мера, десятки реалізованих проєктів та місце у рейтингу найефективніших мерів України. У пам'яті лучан Микола Романюк залишився найкращим міським головою за часи незалежності. 

Район.Луцьк підготував підбірку матеріалів про роботу мера Луцька, який рівно три роки тому, 3 лютого 2017 року, пішов із життя.

Романюк отримав посвідчення міського голови

Луцька міська виборча комісія офіційно визнала новобраним міським головою Миколу Романюка.

Голова Луцької виборчої комісії Леонід Будцев привітав новообраного мера та вручив йому посвідчення міського голови.

Микола Романюк на врученні посвідчення міського голови
Микола Романюк на врученні посвідчення міського голови

У зоопарку збудують вольєри та огородять ставки

Міськрада затвердила зведений кошторис і терміни розбудови Луцького зоопарку – на зведення нових вольєрів та огорожі внутрішніх ставків витратили загалом понад 1,1 мільйона гривень і три місяці напруженої роботи.

Микола Романюк розповідає про реконструкцію зоопарку
Микола Романюк розповідає про реконструкцію зоопарку

У міськраді нагородили бійців АТО

Десять воїнів, які захищають кордони нашої держави на Сході, нагородили орденами та медалями. Міський голова Микола Романюк привітав бійців і побажав захисникам здоров'я.

Мер нагороджує бійця АТО
Мер нагороджує бійця АТО

Декабристів: відкрили дитячий садочок

На вулиці Декабристів відкрили дошкільний навчальний заклад № 41 «Берегиня». Стрічку перерізали голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та міський голова Луцька Микола Романюк.

Відкриває дитсадок на вулиці Декабристів
Відкриває дитсадок на вулиці Декабристів

Лесі Українки: мер пообіцяв розлюченим лучанам більше не різати дерева

На розі вулиць Кривий вал та Лесі Українки відбулось громадське обговорення питання щодо вирубки дерев та подальшої реконструкції однієї з головних вулиць міста. Жителі були обурені раптовою вирубкою дерев вздовж однієї з вулиць історичної частини міста. Найактивніші вимагали припинити «зелені безчинства», мовляв, таке рішення прийняли без обговорення із громадою. Міський голова наполягав на тому, що проект благоустрою вулиці Лесі Українки був створений за європейськими зразками. Проте згодом під тиском громадського опору Микола Романюк прийняв вольове рішення: припинити вирубку тих дерев, що ще залишились вздовж вулиці, а на місця вже зпилених посадити нові, передбачені проектом.

Запевняє лучан, що дерева на Лесі Українки більше не зрубуватимуть
Запевняє лучан, що дерева на Лесі Українки більше не зрубуватимуть

Перемоги: відкрили унікальний центр енергоефективності

На проспекті Перемоги,12 запрацював центр енергозбереження та енергоефективності, де кожен лучанин матиме змогу отримати консультацію щодо впровадження енергоощадних заходів у своїй квартирі та своєму будинку. На відкриття завітали міський голова Микола Романюк, представники міських ОСББ та компаній, які допомагають впроваджувати енергозберігаючі технології.

На відкритті центру енергоефективності
На відкритті центру енергоефективності

Мер міста поїхав у Київ

Міський голова Микола Романюк з робочою поїздкою перебував у Києві. Мер брав участь у зустрічі з лідером глобальної мережі «Делойт» з питань функціонування публічного сектору Франсом ван Схайком, міжнародним експертом із впровадження стандартів IPSAS, членом Правління IPSAS в 2006-2011 роках. Також міський голова Микола Романюк провів консультації з розробки Стратегії розвитку міста Луцька.

Під час робочої поїздки у Києві
Під час робочої поїздки у Києві

Микола Романюк – у 15 найефективніших мерів України

Напередодні виборчої кампанії до органів місцевого самоврядування провели аналіз діяльності тих людей, яких обирали раніше. Луцький міський голова Микола Романюк у посів одинадцяту позицію.

Мер потрапив у рейтинг кращих мерів України
Мер потрапив у рейтинг кращих мерів України

Читайте також: У пам'ять про Миколу Романюка: найкращі цитати покійного екс-мера та спогади лучан

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром