Лесі Українки: нещадно вирізують дерева

30 Червня 2016, 13:46
3031

Жителі міста обурилися тим, що по вулиці Лесі Українки почали зрізати дерева у рамках ремонту вулиці.

Про це у Facebook написала Ольга Дорошенко.

За її словами, винищення дерев – варварське. Місцеві жителі – обурені таким свавіллям. Продавець книжкової розкладки Валентина Віталіївна Мосійчук працює тут щодня:

«Тепер ні свіжого повітря, ні тіні не буде!»

Як повідомляє ВАР, за короткий час тут зібралася група місцевих мешканців, які почали збір підписів проти зрізання дерев.

З ними спілкувався перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Він пояснив лучанам, що спилювання здійснюється в межах реконструкції вулиці. Так, на ділянці, де спилюють дерева, планується замінити бруківку, реконструювати освітлення та встановити нові лавки.

Крім того він запевнив, що у вересні замість дерев, які спилюють, посадять кількаметрові клени, а молоді дерева, які ростуть на початку вулиці, чіпати не будуть.

Район.Луцьк побував на місці події і побачив таку картину: кілька дерев уже зрізали, а мешканці  вийшли на вулицю і завадили працівникам зрізати ще одне. 







Про свавілля, яке може вилитися у людський бунт, більше дивіться на відео:

Деталі читайте у нашому виданні згодом.

Коментарі
30 Червня 2016, 20:35
За останні роки в центрі вирубали більшу половину дерев - на вул. Крилова, Огієнка, Шевченка, Потапова тощо. На інших вулицях стоять нещасні жертви т.зв. "глибокої обрізки", які не дають тіні й кисню. Немає де сховатися від спеки, нема чим дихати. Та нашій владі байдуже, головне - все закатати плиткою і перетворити центр на стоянку для автівок. Так вони розуміють "впорядкування". Треба із цим боротися!
30 Червня 2016, 23:16
Варварство і безглуздя! Не будьмо байдужими!
01 Липня 2016, 19:52
Якщо будуть посаджені "клени Кривицького", що на проспекті Волі, то це просто знущання над лучанами! До речі, чого не пересаджують ці т.з. клени Кривицького, які не мають ні крони, ні тіні...яковлєву час задуматися про свою компетентність... стратегічні плани пишуть мешканці міста чи їх представники! а не закордонні єксперти
27 Липня 2016, 00:15
Продають вже все, що тільки можна...душу міста продають вже! Зрізують дерева, щоб більше квадратних метрів звільнити на літні кафешкі і т.д . Треба в шию з нашого міста гнати того і тих, що дає такі накази, хто обікрав і розпродав наше місто...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром